Svi muskarci mrze bibera a sto? Zato što hoće da ga guze. 8 glasova za i 1 protiv Od danas za Udineze navijam, još kad ovaj ljepotan postane prvotimac ni jednu utakmicu neću propustiti. 10 gl za i 1 protiv @Destroyer5 Mogu li ja pronaći tvoja muda? 9 gl za i 2 protiv Dobra utakmica, posebno prvo poluvrijeme. Real zaslužio odbranu titule. Ali utisak večeri na mene je ostavio onaj plavooki ljepotan, navijač Juventusa, ja ljepše stvorenje odavno ne vidjeh. 7 gl za i 0 protiv
Od toga pa sve do ovih izrazito homofobičnih komentara koji imaju po 80 glasova za i 50 protiv. Pa bih zamolio nekog da mi kaže razlog zašto smo toliko homofobični dok smo u čoporu a toliko homo/bi-seksualni dok smo pojedinci? Da li je realno da se homofobični komentari pojavljuju samo u člancima koji su u direktnoj vezi sa homoseksualizmom i LGBTI pravima?
Da li je moguće da postoji grupa ljudi, pretežno mladih muškaraca, ‘’vjernika’’, koji se posebno pecaju na članke za koje se iz naslova vidi da su gay-related? I ne ne mislim da postoji neka tajna grupa koja plaća ljude da komentariše po kliksu u skladu sa njihovim ubjeđenjima. Nego postavljam pitanje koji je razlog da određena demografska grupa ostavlja homofobične komentare samo kada su u ‘’čopor fazi’’ ali ne i kada su van čopora?
Prikaži sve komentare (169)