Protjeras vecinsko stanovnistvo iz Srebrenice, Gorazda, Dervente......, napravis vjestacku tvorevinu koja nikada ranije niti je postojala niti je spominjana i onda se pozivas na "povelju UN i pravo na samoopredjeljenje"?????????????????????? Mozda to mozes prosipati svojim medvjedima ali ne i normalnom svijetu. I zato su svaka poredjenja RS-a sa Katalonijom ili Skotskom zalosna i smijesna. Kakav pajac ovaj Dodik.
Protjeras vecinsko stanovnistvo iz Srebrenice, Gorazda, Dervente...... ---------------------------------------------------------- Nisi sve nabrojao. I Prijedora i Doboja i Visegrada i pola Trnova i dijela opcine Mostar i Brckog ... Ima Dodik puno gorih stvari koje je napravio u zivotu. Pokusaj legaliziranja i ozvanicenja genocida je samo kap u moru. Milorad Dodik je patoloski lazov, ali ne samo i to. Nego se i obogatio otkako je dosao na vlast tenkovima NATO-a.
Nakon svega, postavlja se pitanje, ko je ubio inzinjera Milana Vukelic, oca cetvoro djece koji je 2007 godine i nekoliko dana prije nego je ubijen na brutalan nacin, preko emisije 60 minuta Bakira Hadziomerovica na FTV, upozoravao o velikoj gradjevinskoj korupciji SNSD-a u Bluci?
Prikaži sve komentare (196)