Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ovima Britancima nikako ne vjerujem.Oni koji su pola svijeta spalili macem i ognjem.Podcinili na najgori moguci nacina i sad oni satro najednom fini i kulturni .Maaa dajtee.Ja ovo gledam na jos jednu britansku zavalu.Ni prva ni zadnja.Valjda vrijeme pokaze sta li im to treba.Da nam je Finska dala radovalo bi me i znao bi da je fakat aerodrom OK, al` Britanci (smetlje imperijalisticko) , to nikako !
Dali pista svojom duzinom zadovoljava EU standarde za sletanje velikih jumbo jet-a?Ne! Dali je ikada bio konkurs za prijem radnika na aerodrom?Nije, jer se preko stele uvaljuju, a oni koji nemaju stelu rade na Cargo-u i handre te da bi ti s merakom dali otkaz.I ova nagrada je garant nesto preko stele.
Cuj za zimsku sezonu ... e mos\' misliti onda kakvi su drugi aerodromi kad smo mi dobili zladnu medalju :). Sta li nas onda ceka za ljednu sezonu kad avioni MOGU da slete na aerodrom? Salu na stranu ... cestitke!
MA DAJTE UVEDITE LET ZA BANGLADES GORI MI POD NOGAMA POSO ZOVE
nije kriva ekonomija krive su shugave vize zbog kojih nemozes odfurati do londona kad ti je ceif,zato garimo po istanbulu ....
Samo da pofalim - aloj vera.
prije 7 dana let iz Londona stigao je sa avionom preko 200 sjedista, a u avionu je bilo max 50 ljudi. British nije kriv sto ukida let niti su krivi sto nemaju malih aviona za nas :) kriva je ekonomija BiH. A ekonomiju kreiraju politicari koje mi biramo :)...
Svaka cast samo tako nastavite.
Aerodrom je odličan, ali šteta što BA ukida letove :( I VRATITE NAM LET ZA PRAG!!!!
svaka čast i sve čestitke uposlenicima međunarodnog aerodroma sarajevo.
ona gamad od carinika naveliko kvari ugled aerodroma...
Prvo ti ukinu letove pa ti zauzvrat uvale supljikat nagradu. Jebo lud zbunjenog :)))
Kvalitetan aerodrom, trude se ljudi nema sta,
Pa ima li iko da pohvali, kad treba pljuvat 10 strana bude, a kad treba pohvaliti nigdje nikoga. Stoko!
svaka chast...