Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Jos malo pa ce nam i autoput biti gotov Taman kad sinu za osamnaesti kupim motor"- Frenkie "Hajmo ih rusit" 2005
Vau.. Tako je frenki insipirativan.. Eno ga i sad sara grafite u 45oj
Autoput ide polako.. I opusteno! Bitno je da se drzava ne prezaduzi
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Jesu pametni ovi nasi politicari, napravili autoput do Zenice da ih porodice mogu posjetiti.
Kada u zenicu podju oni.
zasto FUP ne ispita ko je naplacivao onih par dana, jer nisu imali dozvole, za RVI koji ukrade metar drva ima drzave a za Adnana Terziva nema zakona i drzave ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cuj ko je kriv i odgovoran. Da je BiH Engleska, krivac bi odavno omastio konopac ili s mosta skocio. Zasto u Turskoj zemljotres od 5-6° poravna grad. Zato sto su krali na armaturi k’o na zenickoj petlji. Danas se i djeca sprdaju s cm. asfalta dok oni koji ga kradu su vrlo ozbiljni. Samo naj veci lopovi medju nama mogu biti direktori auto-cesti i visoki klinco u stranci. Kakvi predsjednici, onakvi i ucenici.
FT1P
Ne zna se ko je veci ublehas/levat Fadil Novalic, inzinjer masinstva, totalni amater u politici, koji je na osnovu debele preporuke zemljaka reisa-el-uleme Huseina ef. Kavazovica dosao na mjesto predsjednika Vlade FBiH ili Adnan Terzic, geometar iz Travnika, koga je na mjesto direktora JP Autoceste Federacije postavio Scepo. Samo budala bi povjerovala da ni jedan od njih prije 25.11.2020. god. nije znao da ovaj dio autoputa nema upotrebnu dozvolu.
znači jos malo pa 25.11. i otvaranje, a čekaj pa to je već bilo???
Ovo je CIRKUS !!! Svečano otvaraju početak gradnje nekog TUNELA, pa nekog VIJADUKTA !!! Onda svečano OTVARAJU dionice koje NIKUDA NE VODE(dionica Odžak-Svilaj 4 godina nije u FUNKCIJI) !!! Pa se OTVARAJU i ZATVARAJU NEZVRŠENE DIONICE( obilaznica ZENICA) !!! I nikom NIŠTA !!! Ali smo DRŽAVA u kojoj je IZGRADNJA i svečano OTVARANJE TROTOARA UDARNA VIJEST !!!
Iz rubrike vjerovali ili ne u svijetu.
Molila bi vas prije puštanja da pred samim naplatnim kucama u D.Gracanici završite asvaltiranje pristupnih puteva za Brce i Hece. Ti putevi su bili asvaltirani prije nego što su poceli radovi. Vrati te nam naš put u normalno stanje kakvo su uništili ovo je stvarno prevršilo svaku mjeru. Auta su nam se pokvarila za ove tri godine izgradnke tunela
Ajd bona prouči pravopis i gramatiku...
Nama VAZDA jos samo nesto fali... pu nesposobni
1 kilometar 20.5 miliona eura, a nema upotrebnu dozvolu... koja pljacka jbt
Hocel' ga ponovo otvarati?
11 km - 11 godina. I onda fali papir...fujj
i 225M eura... 20.5 miliona po kilometru
Nisam hejter al mislim da je za čitavu BiH potrebno 300-400 km A. P. Lotovi BLuka granica sa Hrvatskom. Sarajevo - Zenica. Mostar prema Hrvatskoj i par krakova blizu mora. Tuzla - Sava, Bihač granica sa Hrvatskom. Trebinje - Dubrovnik, Bijeljina-Rača. I ostalo dobre magistrale sa 3 traje na prevojima i tuneli.
Možda ne smiju izdati taj papir. Šta ako to nije sve izgrađeno po projektu i svim standardima, pa se za pola godine nešto sklizne i sruši. Šta ako nakon toga neko pogine. Nije to samo jedan papir kako novinari misle...
Ma nije to. Rade od kuce, pecat ostao u ladici na poslu. Ne vrijedi bez pecata.
200 i nešto miliona uložiš da naplatiš 2 markice. Skontali da je bolje da se ne haba. Ovako imaju priliku da uštede na održavanju, otvore kad za gusti. Priča je modularna može poslužit za općinske i parlamentarne izbore. A plus ispariti će tenderi namješteni.
Uzas