Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najvažniji je je da su naši izabrani čelnici osigurani na radu, ne daj bože da padne sa fotelje ili da slomi nokat tipkajući
Ajde stoko sitna zuba samo kratko: Hocemo li mi da nam bude bolje ? Naravno da necemo jer zbog cega onda skoro 3 decenije glasamo se za iste imbicile ? Tako da m*rs, podvi rep i na posao ko ga ima a ostali se nadajte sadaki kao i do sad.
Ovi na slici od zaštite imaju samo abdest
Kako će se posvetiti kad su inženjeri zaštite na radu završili fax u Kiseljaku
Uprave javnih preduzeća su najgore za radnike pitajte radnike javnih preduzeća kako su zaštićeni prema njima se ponaša i odnosi gore nego sa stokom
hehe drug moj, al zato se nedeljom radi samo 6 sati!
ZElam iz Njemacke
Ovaj gore imaginarni poslodavac ne postoji. U praksi to ide ovako: da radniku 1000-2000 da cuti ili 3000-5000 inspektoru ako do prijave dodje. Zakon mozes macku o rep okaciti kad se inspektori prodaju za kovertu i rucak.
Primanja Elmedina Konakovića, koji je na čelu NiP-a, iznose 39.160 KM. Suvlasnik je kuće koju je naslijedio i koja trenutno vrijedi 250.000 KM. Supruga, suvlasnica je dva stana čija je vrijednost 620.000 KM, dok je treći kupila za 80.000 KM. Ima svoj dio i u kući sa pripadajućim zemljištem koja je nasljedstvo, a čija je vrijednost 4.000.000 KM. Suvlasnica je i dva dućana od 120 i 40 kvadrata. Njihova zajednička vrijednost je 3.400.000 KM.
Ima vise nego bakir
SVI koji ne mogu DOKAZATI porijeklo svoje imovine trebaju u bubanj.Ali prvo krenuti od glavuce, a to je ELENA i SDA ubice.
Jel legitimna ova zastita?
Zato sto debili rade po skelama bez zastitnog prsluka, sa pivom u ruci.
A gazde se polomiše kupujući zaštitnu opremu
Glavno kod nas nema a to je sigirnost na poslu. Na zapadu je to broj 1, kod nas niko i ne gleda. Zasto? Pa nema zakona da ces u slucaju povrede uzeti milion maraka, samo po dzepu pa ces vidjeti kako ce radnik i njegova zastota biti broj 1
ja galvom štemam zidove ocami kaka zaštita štečemi