Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
posljednji relikt industrije u ks . vratili smo se u trgovačku državu xix vijeka.
7777 bože sačuvaj praznih sda glooova bez imalo mozga.
Dok se napravi tal otice to u bescjenje kao i sve kod nas
To je još jedan PRIMJER kako je SDA uništila sve VELIKE BiH firme stvorene prije nego su oni došli na VLAST !!! UPI, UNIS, UNIONINVEST, HIDROGRADNJA, SOKO, ŠIPAD, VRANICA, BOSNA, GP PUT, ENERGOINVEST, ENERGOPETRO, KRIVAJA, RMK ......, a i ostale nenabrojane državne firme su blizu PROPASTI, jer ih još nisu opljačkali do KRAJA pa ih drže u životarenju !!!
@Miles Dyson Rekao sam namjerno ceste,a ne nabrojane ulice u projektovanim naseljima kada su arhitekte radile kako treba, a investitori su bile firme.Ako je pojam urbanog živlljenja MALTA COMPLEX tik pored pruge,onda bujrum.Druga stvar što mi koji smo zaista živjeli u jednoj od tih navedenih ulica,imamo bolji uvid u stanje od onih koji to smatraju baljezganjem i odaju manjak građanskog vaspitanja i vrijeđaju neistomišljenike .Samo kažem.
b.hodzic 20 miliona u minusu za dvije godine odnosi se na Energoinvest , nema veze sa E-TDS (tvornica dalekovodnih stubova) koji je izgradio isti taj Energoinvest. E -TDS je privatizovana davno dionicama ortačke grupe, dovedena u stečaj ,a sad i likvidaciju sve zbog lokacije za gradnju naselja. Stotinu radnika je poslano na biro, 20 plata nije isplaćeno, cak ni onih zakonskih sedam kod proglašenja stečaja, naravno niko nije odgovarao jer je privatna firma.
Rasturite sve BANDO lopovska! Krijete se iza religije i nacionalizma, a ustvari ste feudalci, ugnjetači, varalice, bezkičmenjaci!
Koga lažete sa premještanjem ispitne stanice? Sve to ide u staro željezo... Nažalost
@zateznistub Energoinvest trenutno ne pravi dalekovode ni za BiH a ova ispitna stanica služila je dok je Energoinvest dobijao milionske poslove. Tako da je bolje to dati u staro željezo jer ovako samo možemo gledait i sjećati se
Šta uradiše fakini od onakvih giganata Šipad,Energoinvest,Energopetrol, .... sjesti i plakati
Emerik Blum iz garaže napravio energoinvest, ovi danas ga ponovo vraćaju u garažu. Evolucija je čudo...
Kad od gotovine napraviš veresiju. Imao si proizvodnju koja je donosila stotine miliona godišnje, poslije rata malo živnula i onda dođu "stručnjaci" i na kraju prodaju zemljište. Stanovi, tržni centri svakih 50 metara, poslovni prostori na periferiji od kojih 70% zjapi prazno. To je valjda ta vizija razvoja privrede.
Neće niko Dom penzionera u Neđarićima,neće niko zemlijište Energoinvesta.Hoće ,al' za dostignutu pravo nisku cijenu koja će odgovarati tajkunima za npr.novogradnje sa puno malih stanova tankih zidova,niske energetske efikasnosti i stanarima kojima neće smetati cesta i mirisi sa deponije.Bauhaus i Lidl su otjerali,Tito dragi...
@neodoljiviNeno Pa ne prave se samo nova naselja pored cesta - Cijela Titova, Zmaja od Bosne, Grbavička, Zagrebačka, Hamdije Kreševljakovića, Zelenih Beretki, Mis Irbina, Envera Šehovića itd. itd. O energetskoj (ne)efikasnosti da ne govorim - u svakom slučaju su efikasnije od zgrada pravljenih prije 2000 (a o kućama da ne govorim). Obično baljezganje.
'Samo' 17 miliona KM... jeftino.nema sta
Hevi Metal na aparatima
Ide na slobodnu pogodbu. Zatvorene koverte. Nova Tibra ( ili slično ) Samo polakooo mdf ⬆️🤪😜🤗↕️
E zamisli kakva je ovo firma bila kad je ovi specijalci nisu uspjeli unistiti do kraja...
Sto ga stranka u dzep stavlja
Uskoro ce to Bingo kupiti al trenutno nemaju novaca jer valja isplatiti po pet stoja radnicima za plate, pa cim saberu nesto crkavice eto Binga da kupi.Kralj dobrih cijena hahahah