Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno sramota sto nam Dodik ne popravi onaj stadijon u Banja Luci. Pa nece valjda nas Borac igrat evropske utakmice u Pederaciji
Ella, ispravno se pise \"zapadna Evropa\". Ne bih ulazio s tobom u geostrateske rasprave, ali ce Amerikanci mnogo teze da rovare po RS kad Rusi imaju svoje interese u njoj, a svakako je dobro i za ekonomiju Republike Srpske.
Njeftegazinjkom pa to zvuci malo albanski, njefte bre:)
Jel to vidim brigu za nas od strane mrskih neprijatelja. Bojite se da nas braća Rusi ne zajebbu ? hahaha Niste se brinuli kad ste u prošlom ratu ubbijali Srbe a sad se brinete za naše novčanike ? hahaha Znamo mi vas mundžose jako dobro. Crknućete od muke i jada.
za rs i srbin-a ..samo se vi radujte ,gdje Rus ulozi 1 marku on hoce da dobije 5 a ti mislis da si im drag,jesi ko krmaci 13 prase.pogledate budale ko je generalni direktor te kompanije to jest ko je vlasnik ..ako nezanas da ti kazem jevrej a ne rus.vole oni bikove poput vas .davat ce vam komad ko psima da malo okusite a med ode pored vas dibili kao i dodik..
Bravo Srbi! I to jos Bosanski.;-)) Znaci velika lova je u pitanju. Sada ce u RS da se dijele boravisne vise za strance iz Zapadne Evrope? Mislim, kad je tako dobro. Pipo, Pipo, pa kad si Bosnjak i Turcin zasto onda nepricas Turskim jezikom? A mozes i Arapskim kad su ti braca iz Dubai-a. haha, Ella
Pa su sa spojile Istočna i Zapadnja Njemačka. Tako će se spojiti Srpska & Srbija. I to daleko brže jer smo mi i Rusi pravoslavna braća. Dva oka u glavi.
Tako su Rusi ulagali i u istocnu Njemacku DDR.
I ti se cudis da na internetu ima retardiranih ljudi!? Arapi ti braca, investicije u dzamije i brojka od 30 milijardi. Da se ne radi mozda o 300 ili 3000 milijardi? Prosjecan orangutan je pametniji od tebe.
Što smo se ušutili... pssst miševi pssst Rusija gdje uloži milijarde to je STIJENA ! SMRT BIH SLOBODA RS
to sto je Arabiaj ulozila 10 miljardi u dzamije, je takodje 10 milajdi u nasu gradjevinu..na zalost..negativan uticaj arabije ce vise stetiti BIH nego tih 10 miljardi
Ja zasadio šljivik ! 1 kg šljiva = 0.20 pf 10 kg šljiva = 2 KM Malo po malo nabere se iljada pa se investira u kravu i ostvariš Bošnjački san.
@. E ti si najpametniji stvor na ovim forumima.... cuj \"ulozili u dzamije\", hahahahaha, pa bolan procitaj koju knjigu da barem znas sta je investicija....
Pipo sine para nestalo, u govnima smo do vrata. Mozda si na Kuwait mislio, preskaces geografiju meni se cini u skoli?
Kuvajt je ulozio 10 milijardi u celicanu u Zenici, Pakistan je ulozio 10 milijardi u Federaciju, Saudijska Arabija je ulozila 10 milijardi u gradnju dzamija i naucno istrazivacke centre koje rade sa Intelom.... Ovo je samo dio ulaganja nase arapske brace u BiH.