Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cjenovnik pravio neko iz ministarstva ko je zavrsio fakultet za 5 dana :-)
@baklava2 Na pravcu kojim idu više oni koji idu prema Gradišci pa van BiH, ili ulaze u BiH preko Gradiške, tu su skuplje putarine. Oni koji idu prema Doboju i Prnjavoru, to je više unutrašnji saobraćaj i to je jeftinije.
bulevar, mnogo si zasljepljen. to sto te entitet ebe u mozak i sto negdje placas duplo vise te ne boli jer gdje ces reci ista peotiv "svojih"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neki ANALitiĆar, savjetnik savjetnika je onako malo odoka upisao cijene. Inače radi u Excelu, jedini na spratu.
Šta je to vas briga?
Mile Ronhil, putarina ko Ronhil
Logično da nemoze logičnije. Ko krene iz BiH duplo plaća a ko se voza po BiH jeftinije. Pa kažite da duduk ne radi nista na spriječavanju iseljavanja stanovništa
Koji je ovo genijalac pravio!!!!
pa ima logike
Dijaspori ne igra ulogu koliko košta,samo nek se piči
deri sirotinju, svakako se ne mogu ni bunit, i da se pobune nista. Samo deri.
Pitanje koliko je kostala koja je 60Km i koliko kostala od 34Km? onda cu reci jer fer ili nije.
Ma ovo samo kod nas ima Mukelefe mi.
Samo jako mileee 💪 Srbuj makar slamu jeo hahahahaj
Dere dodo ovce sta bi drugo. Nek ga opet izglasaju bitno je d on sere a vamo oguli narod.
E moj si ti, dok se u Svicarskoj, Austriji i drugim europskim zemljama vozaju za 100KM godisnje, mi ovdje placamo 700Km godisnje. Stvarno jad i cemer
@gooUser1558357270 Nema nigdje vignjete za 100 maraka nemoj lagati
@gooUser1558357270 ima u Svicarskoj godina dana 40CHF
Anam njima je bitnije sta je bilo prije 500 godina ,nego sad. Isto kao da im lanska kisa moze pomoc koliko su zatucani nacionalizmom, a vecina nema sta jest.