Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Projekat skroz bio obustavljen jedno vrijeme, nema para. Sad kad se stolice tresu odjednom ima i para, i volje da se nastavi.
Samo da, opet, podsjetim da niko nije procesuiran zbog kradje 5 tona zeljeza sa ovog gradilista.
To je samo clanak, ne znaci da ima para
Frajer prekoracio planirani budzet za 400 miliona, tunel stoji, a zehleni ga hvale, pa ovo je za neke dobre komedije
Birsli ste sada sluzite
To Faco samo naprjed nikad rikverc.
Pa koliko će para koštati ovaj sda pljačkaški projekat. Treba nam ovaj tunel ali ko je odobrio tender i ko je nadzorni organ? Ne može nas porezne obveznike ovaj tunel koštati 300.000.000 maraka!
Sad ce to Fadil Novalic prebaciti na svoj racun
Ko to plaća?
foodileee jos malo šetaj neces dugo jos frljo
seoska varalica i osudjeni kriminalac fOdilj je na ovoj rupi zgrnuo pare i pare za sebe i stranku.Lik je multimilioner opljackavsi krezube ovce,
Ko ovaj Ramazan iftari sa radnicima u tunelu..? Tu je sramota prici na kilometar.. naravno nije direktno do onog radnika ali je zvono na cijelom projektu koji je planski opljackan.. Ima li ova Sipa u planu ovo istraziti ili su interesantniji sarajevski dileri sa po 2 grama bijelog,pardon, tuzilastvo sve privedene oslobodi jer nema dokaza sto je praksa tako da lopine bez prdona kradu a glume privrednike, investitore i velike vjernike..
Nije im bilo dosta što su pokrali pa hoće još
Nine im bilo dosta što su pokrali pa hoće još
60 mil opet na raspolaganju za UKRASTI, živjeli bando, tako se voli Država
Sta je sa opranim milionima od proslog ugovora i ima li rokova. Turci metro dug 32 km zavrsili prije od ovog tunelcica, komsije most na pelescu, itd. Sram vas bilo
Lopovi i lihvari u jednom kadru
Mislim da je ovo najveca pljacka od rata do sada.
Kad li će se začepit i ova rupa bez dna ... Svaki mjesec proguta po dvadeset miliončića ....