Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma rusi su najbolji pricajte sta hocete
Ti negatori Genocida u BiH su najbolji za sav sljam i olos ovoga svijeta...
A ciji gas mi koristimo, sad su glupaci i cijenu podigli
Koristiš američki gas koji je 3 puta kuplji od ruskog, eto to ti je američka demokracija donijela u europu.
Origami Američka Kabala i ovi iz EU su andjeli? Andjeli pozicionirali najsavremenije razarače u mediteran da bi čuvali ledja izraelu dok isti bjesomučno ubija civile od kojih su polovina djeca! Djecoubice su po tebi andjeli!
Jedini vođa u EU koji nije ovca. Svaka cast za Orbana.
na kraju ce mađari biti i upravu,prvo za migrante pa i za plin.Nije orban budala da se svadja sa putinom jer zna da onda nece bit plina a koji treba narodu
I u EU se moze raditi sta ko hoce.
Kako su ovi mongoli pametni … u srcu, medju slavenima provode svoju fasi-politiku i niko im nista ne smije…i jos su u EU…. Strasno….
Ovo je sve otišlo u 3pm. 80% onih koji kupuju plin od 'vanjskih dobavljača ' u biti kupuju opet ruski po nekoliko puta većim cijenama koje im prodaju ekipe koje se baš i ne sikiraju o geopolitičkim kretanjima u Rusiji i okolici nego zarađuju jer im se pruža prilika.
Jadna li nam majka kad imamo 2 izbora, ruse ili amere.
I Orbanu i Putinu Mater .!!!
Što mi je ovaj mađarski premijer ružan i antipatičan; ne mogu ga smisliti
Nema zime, a Ukrajina može sve to da prekine, jer sve te cijevi sa gasom za Madjarsku idu kroz zapadnu Ukrajinu i ne znam šta kog mog čekaju više. Valjda nešto u dogovoru sa EU da ne diraju Mađarsku, a EU će im davati pare. Ali stvarno bzv, Ukrajina može i treba da ucjenjuje Mađarsku, a ne obrnuto.
realno nije to jedini tok kojim madajari dobijaju gas i nafu, jeste najveći ali nije jedini. drugo ukrajina bez tog cjevovada ne bi trebala ni ratovati jer ne bi ni postojala. ameri su rat i zakuvali da ukinu taj cjevovod.
Ovo je predsjednik koji brine za svoje ljude, a ne ovi papci koji izmuzose sve zivo od naroda, kao u borbi protiv "diktatora" Putina! Ja ne vidim niko ko je otišao kod Putina bio obezglavljen ili slicno, toliko o diktatoru koji će nakon Ukrajine krenuti na svijet. Koja glupost ogromnih razmjera...
Viktor Orban najveći gospodin ode kod Putina završi za svoju zemlju gas za jeftiniju cijenu dok ostali pametni Njemačka, Nizozemska, Francuska i Belgija plaćajte duplo skuplji gas koji se transportuje iz Katra i Egipta brodovima. Najviše će građani ispraštati. Valja stisnuti biti u EU I Nato savezu a ne uvesti sankcije Rusiji. Mangup si veliki.
Svaka cast Orbanu misli na svoju drzavu kako da umanji inflaciju.
Iskihat će oni taj gas, kad im se pakt sa djavolom slomije od glavu...
pakt sa ursulom je pakt sa dzavolom
Origami Američka Kabala i ovi iz EU su andjeli? Andjeli pozicionirali najsavremenije razarače u mediteran da bi čuvali ledja izraelu dok isti bjesomučno ubija civile od kojih jsu polovina djeca! Djecoubice su po tebi andjeli!
šta će biti sa Sarajevom pitanje je, trojka niej dobra s Rusima ko Bakir naš