Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Počelo je....
Ne kontam sta imaju kupovati microsoft patente za proboj na zapadno trziste? Ja sam sebi onako vise iz znatizelje nabavio jedan od tih jeftinih telefona iz Kine, uzeo Umi Rome za X i sto se mene tice, ja sam zavrsio sa bacanjem para na ,,evropske'' brendirane telefone, gdje 90% cijene platis za reklamu i sto ti je telefon Samsung, Lg, Iphone, a 10 % za telefon i ono sta ima od specifikacija. Sta se moze od Samsunga kupiti za 200$? Deca-core procesor LETV LeEco LE 2 X620 -googlajte ovo
Zato sto su ti mobiteli napravljeni kradjom i kopiranjem tudjih ideja i patenta, i cim bi se legalno pojavili u evropi dobili bi bezbroj tuzbi, da bi legalno prodavali moraju sklopiti mobitel koji nece imati nijedan ukradeni i kopirani patent, a da su dobri jesu.
Samsung i LG su takođe azijske firme.a
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
al dobro nema veze bitno je da se pravi pametan glupko
Oneplus one zvijer
jarane oneplus 3 izasao haman, ti pricas o oneplus 1
@c8politan a imas li ti i jedan ili drugi ili treci? oneplus one je firma :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)