Komentari (196)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravoo!
Ovisi, hoce li MS Bill dozvoliti letove
Tuzlanski kanton ima stanovništvo brojnije od Sarajeva..ako se tome pridoda okolina kao što je Doboj, Brčko, Bijeljina, pa vjerujem i dio Srbije, možda i Hrvatske koji koristi taj aerodrom, ne vjerujem da će ga ovo ugroziti..u svakom slučaju, vjerujem da je ovo dobar potez sarajevskog aerodroma, ko god da ga je inicirao..Sarajevo je turistička sredina i apsolutno se isplati da budžet subvencionira rad aerodroma da bi se privukao što veći broj turista.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravooo!
Bravo. Kopenhagen je pun pogodak obzirom na broj Bošnjaka u Danskoj i Švedskoj (okrug Malme)
Kako bravo...tuzlanski aerodrom mogu sad ugasiti..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo za dijasporu ekstra Nek svaki Turista ostavi 400 km da vidiš Nafake Al najprije ba ilidzi koda Sandza
@okamenjeni_vuk Eurowings je Lufthansa a plati vise pa imaces i vise mjesta u prednjim djelu aviona. ja tako radim..Alkohol ako ti nemoze 2 sata da fali onda nesta nije uredu..
Ovo je odlično,ali mnogi ne znaju kao sto ni ja nisam znsla za Pariz da je aerodrom Beauvais udaljen od Pariza 110 km i da se do grada ide brzim vozom koji kosta 20 eura u jednom smjeru.Također je ova cijena aviokarte samo za cabin bag.Mene je jedan put kostalo putovanje duplo vise nego Lufthansom.Treba se dobro raspitati da ne nadrljate kao ja. ..Bas sam se bila namučila.
Vazno je znati za destinaciju Paris , slijece se u Beauvais, aerodrom koji je daleko od Pariza oko 110km, ima naveta za Orly 120 km ili za Charles de Gaulle 80km. I za ove navete posebno se placa oko 30€ povratna karta.
Eurowings i poneses stvari a ne ko ovi uz kartu nista,nego doplati papreno da mozes ponjet stvari..
Neka je sretno
Hvala Wizzu cesto putujem s njima iz Budimpeste i cijene su vrhunske.
Imali sta direktno Chicago Sarajevo, da ne preskacem preko Minkena..
Hocemo Sarajevo - Stuttgart!
Živinice Airport ćao-ćao 🤣
Svecka majka :)
Napokon nesto lijepo da se cuje! Sretan vam rad!
Kopenhagen-Sarajevo u Julu 2000 maraka za cetveroclanu porodicu.
Hvala Bogu, konačno dobre vijesti!
Hajmo dijaspora, welcome