Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Salu na stranu ali Zapad ide da odvali Tursku.Naravno u skorije vrijeme ocekujem neki ekskluzivan snimak kao sto je Racak.Turska vojska ,,kao" pobila civile i sl.!Posto nisam od jucer i znam sta je ta masinerija ja cu podrzati Tursku.
Cilj je osloboditi se kurdske samouprave i Turska će vjerovatno uspjeti. Možda uspiju uspostaviti sigurnosnu zonu i tamo se zadržati. Također bi se moglo završiti preuzimanjem Bashara al-Assada kontrole granice s Turskom, što je također nešto što predsjednik Erdogan preferira nad kurdskom kontrolom.
sve je dogovoreno. nije Redžo levat nakon 20 godina vladavine. Samo budale vjeruju u inat i slučajnost u politici jer su političari po prirodi ziheraši i ne vole neočekivane okolnosti.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
na klixu niti riječi o sankcijama koje uveo Trump a kongres SAD će za dan ili dva.
@Ramovich Čuvaju istinu o svom kolonijalnom vladaru, stoljeća su napravila svoje, nesmije se protiv Turske samo tako :)
Pa nece niko normalan da saradjuje za vjerskim ispranim mozgovima!
hahahahah vraćaj na audi, vraćaj na audi majstore
Sad ce Bosnjo viditi sta je turska kada erdo otvori granice pa sve u Bosnu, hoce li bosnjo i tad hvaliti tursku
@gooUser10873020x383 😀😀 To bi bilo idealno, po mojoj želji. 3 i pol miliona vojno sposobnih bošnjaka (ekstra) .. mozeš mislit koja bi to bila traktorijada..😀😀
Sad nek Ladu voze
Sad ce Vucko lukavo uskociti u pricu i prodati Turcima fice iz Kragujevca umjesto VW-a.
Bit če više i više pritiske na Tursku
Nase neprijatelje ne povezuje nista osim zelje da nas uniste.
Pa neće je graditi sada, ali nije ništa strašno, gradiće je kad uskoro Turci obave posao u Siriji.
Farsa. Turska je jako moćna i fabrika VW nije nikakav pretjeran događaj za Turke. Da je svijetu toliko stali zaštitli bi Kurde a ne što samo seruckaju.
Anti Turci zayebbani ste. Turska nije neka nesposobna državica budaletine, Napravit ce oni sebi identicnog volkswagena samo pod drugim imenom ako im bude trebo. Prave vrhunske dronove, avione f16, pancinarene helikoptere i mnogo šta što vi nemozete ni sanjati
@Lowac Prave dijelove za f16, cijeli avion ne smiju napraviti
VOLE TURCI SVOJ BAJRAK, SVOJU DRZAVU, SVOJU DOMOVINU I SVOJ NAROD....... STANI PANI STOJE I SVI UZ PREDSJEDNIKA DRZAVE!!!!! DA SMO BOGDOM MI TAKVI!!!! BiZ KARDEŚIZ
Ja mislim da je sve ovo vec dogovoreno,jer zasto bi se ameri sami tako povukli iz Sirije!?Turci ne bi krenuli bez saglasnosti Trumpa u Siriju,a ovo sto se desava je samo parada za oci javnosti....to je moje misljenje,ali nisam siguran sta se desava iza kulisa javnosti.
ovo je dogovor Putin-Trump_Erdogan_Assad_Xi , bit ce interesantan epilog
Folksvagen nije rekao da nece graditi fabriku. Folksvagen je rekao da ce kasnije donijeti odluku o gradnji fabrike koja je vec u finalnoj fazi planiranja. Dakle nijemci su "Entscheidung verschoben" sto u prijevodu znaci bukvalno ODLUKU (o tome) POMAKELI (za kasnije)... Ako vec hocemo tacno da prevodimo izjave njemackih sluzbenika!
Baš "POMAKELI"?
tako i treba diktatoru
Turska sutra ofanziva da stane je ostvarila svoj cilj jer ce kurdi da izgube samoupravu i tu dodje vojska Sirije a koja je sasvim prihvatljiva za Tursku. Erdogan je za par dana napravio sto drugi nisu za 8 godina. Maestralni Erdogan! A te Trumpove takozvane sankcije su samo predstava za javnost.
sankcije su najvljene, Trump nije potpisao ukaz a demokratima u kongresu kao da je žao što Siriju nisu još usitnili , nije dovoljno što nije ostao kamen na kamenu.