Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZASTO TRNOVO? ...Općina Trnovo obiluje čistim izvorima pitke vode, za snabdjevanje više od milion stanovnika. Riječni tokovi su Željeznica, Crna Rijeka, Bijela Rijeka, koje teku prema Crnom moru i Rakitnica, koja teče prema Jadranskom moru, kao i tri planinska glacijalna jezera.''...
hajde ne kukajte napravit ce i vama i bolji kompleks u beogradu
Prodajete nasa zemlju za mizeriju. Sram vas bilo😎
Sve ih treba rastjerati, pogledajte kakvu prirodu uništavaju ovi primitivci
turisticki grad a cijena po 2300 po kvadretnom metru... pa jel turisticki ili ce se porodavati... kako moze stranac prodavati u nasoj zemlji???????
Provjerte vi to dobro je li to leglo. Dignite pare pa vidite sta ce se desit. A onda, ako uspijete dici pare a ne uleti FBI u sobu dok brojite, trazite da uplati i ostalo.
Daj Boze al nema od ovoga nista. Ovo El Bake Sultan pere velike novce kao i sa Shiddijem.. ista stvar pojavi se covjek pun ko brod kao i investira.. a znamo svi cije su to pare.. iz onih vreca zlata ratnog.. je.o lud zbunjenog.. ne vidim u BiH pomaka naprijed ni centimetar bar narednih 200 godina.. tesko omladini da su svjesni sta ih jos sve ceka objesili bi se vec.. al opet najbitnije nargilu dudlat i biti kool !!
Ne mora sve ni Bake. Ima varalica i probisvijeta i bez njega.
Orilo, gorilo ostaje Berilo...
Idu izbori BgM 👦
Jadaaan on skuplja pare eee kukavac u sta se uvali ...!.
Sve arape nazad u pustinju nek yebaju kamile
bolje da jebu srbe i hrvate.
gdje će otpadne vode/ kanalizacija ići iz ovog naselje ili koji vodovod će opskrbljivati ovaj lokalitet...hoćeli priključci biti basplatni ili ???'
Može'l jedna vila za mog Bakira ??
Koja je ovo muljaza.Ocito je vec!
dok je ustedio covjek od plate
dok je ustedio covjek od plate