Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudiiiiii, pod hitno pocnite projekat od termo elektrane Kakanj.
BRAVOOO… Gospodin Radončić crkava pričajući o tom projektu, bagra ne vidi i ne cuje.. 3 u 1 bi dobili, jefinije grijanje, čišće Sarajevo i mnogo mnogo ljepše u zimskom periodu..!
Ja, ja...ova vlast zadaje tezak udarac SDA...samo naprijed
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sad će dići cijene na 1500KM. Pa ovo nije zabilježeno ni u ratu ovo dizanje cijena! Evo gorivo je već duže vrijeme stabilno sa cijenom (jest visoka cijena) ali ne može jedan artikal poskupiti za 400 posto a lafo vade se poskupilo gorivo, sirovine iz ukraijine! Ko je ovdje lud, umjesto da zaustave ovo ludilo inspekcijama oni subvencije daju, da bi ovi prije toga podigli cijene!
Kanton ne moze ogranicavati cijene, to rade na visem nivou vlasti, a tamo ne vladaju ovi iz kantona Sa.
Peletarima koji hoce izvoziti pelet neka uvezu sirovinu i u tom omjeru neka i izvezu a nase sume za nas.
Obavezno treba kupiti od Hife i Drvosjece ionako imaju monopol i treba im pomoci da jos malo zarade.
A gdje su ostali kantoni, sve subvencije u ebenom Sarajevu, pa dokle više ebem vam i šeher i fildžan
do kad će se narodne pare preljevati u ruke zelenaša. umjesto da u vanrednim okolnostima uvede vanrednu mjeru zabrane izvoza (peleta), vlada podržava zelenaše u pljački naroda. to je taj pogan uhljup forto, koji donosi takve mjere i kake će donositi, jer je zato i poslan tu, predstavlja se dobrotvorom a u stvari direktno učestvuje u pljački naroda i radi za svoje i tuđinske interese
Zamisao nije losa i covjek bi pomislio da oni misle na narod . Ako dodze do toga sto sumljam tesko ce ko moci ostvariti tu subvenciju jer oni to toliko zakomplikuju sa papirima da do kraja grejne sezone nemozes prikupiti sve potrebne papire .
Neka zabrane trajno izvoz tog energenta u druge zemlje i bit ce cijena pristupacna gradjanima i bez vase fabrike za pelet!
Nepravedno prema onima koji ne troše pelet...tko će subvencionirati one koji lože staru obuću,auto gume,stari namještaj,ćumur,drva...pa i one koji se griju na plin i struju.
neko pogoduje proizvodjacima da se jos vise bogate nece da produze zabranu ni ogranice cijene
Treba samo struju subvencionirati,jer nju svi troše,nepravedno je prema onima koji ne troše pelet.
Koje gluposti, umjesto da spriječe ekstra profitiranje, oni idu na subvencije, opet od naših para. Pelet je bio žestoka navlakuša, kad se navuklo dovoljno korisnika, diži cijene, stvaraj umjetne krize. A sve pod patronatom jedne firme i jedne stranke. Pa šume su državne, halo, zar je teško regulisati cijene?
Cijena će biti niža u odnosu na privatne firme . Iz iskustva:biće 7.5 KM niže....
Samo pokrenite famoznu fabriku peleta i bice jeftinije.
I ja sam kupio drva, hoće li meni biti šta?
a jesu se rasplinili...trose li trose pred izbore
imal kakva subvencija na struju???