Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako je šišanje u gradu došlo do 10 km tako i ovi frizeri od uklanjanja dlaka i vaški postali neki umjetnici, skupo plaćeni farbači kosa, umetka i ostali džirlo kuqaca palaca
Frizerska INDUSTRIJA😁😁😁😁😁😁😁😁😁
Nekad su vlasti raspravljale o HIdrogradnji, Vranici, Energoinvestu, Pretisu, Unisu, Famosu, ŽGP-u, Zori, Zrak-u, Unioninvestu, Šipadu, Žici, VW-u i ostalim gigantima koji su unosili u bivšu državu milijarde dolara i bili nosioci privrede,dok danas vlasti (nakon što su gore navedene firme opustošene) svoje kompetencije demonstriraju tako što donose plan o (uz dužno poštovanje) revitalizaciji frizerskog sektora.Možda žele da zadrže frizere da ne bježe u Njemačku, ko zna ;)
Svaka cast Vlada KS ! Samo naprijed, frizerska struka je posten zanat, kvalitetni frizeri zaradjuju na mjesecnom nivou, vise nego bilo koji komentatir za tastaturom na Klixu. Treba voditi racuna o svim granama privrede i djelatnostima, od obrta do high tech kompanija. Moras imati portfolio svih struka, koliko moras biti glup i ne obrazovan da to ne shvatis ! Puna podrska ministru i frizerima. Samo napredni um moze vidjeti od toga benefit i ne podcjenjujte ih !
a što se ne ošiša ovaj Elvir, kad mu je djaba šišanje? :(
Kakva vijest. Da nije žalosno, bilo bi smiješno. Ovim se bavi vlada sa budžetom od milijardu. Otužno. To je njihov nivo. Frizeri.
Je li ovo zajebancija
A gdje Fasil Toskic?"Frizerska industrija zamasnjak razvoja" ha ha
A ha ha ha....Ovo nema nigdje..."Zaposljavanje mladih frizera"; Treba ramotriti "frizersku industriju" , a ha ha...zaboli me stomak od smijeha........"Frizeri svih zemalja, ujedinite se" ha ha.
Čuj više frizera.Je li oni ovo ozbiljno??Evo kod mene u naselju imaju četiri salona.Samo jedan dobro radi u ostalim se samo smjenjuju vlasnici.
vidi gej parada urodila plodom
Hahahahahahahaha...itd...to je isto ko i grobari...mušterija nikad nestat.
Sta ova Danijela ima ovdje raditi ili ovaj sveznalac Vedran Jakupovic?
Propali Frizer iz Astorije u NY, Elvir Vogošča, zajedničko im da vole “belo” šmrkadžije!
Eto bitno je da si ti uspio
pr vlade polako ide u mp3
Industrija frizera ..šišanje na pokretnoj traci?