Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gasi govna ,kakav jos nadzorni odbor i sve ce to placati obicni narod i da placa neke kretene po 20 tisuca maraka
Znači i u Nadzorni odbor je zabranjeno srbima, bošnjacima i kerovima?
Ne znam za vas, ali meni se čini da ova Vlada ne može da se nosi sa kompleksnošću problema koji se gomilaju
Gasi govna neka Ustase sele iz MOSTARA
desetak ljudi mora zaršiti u kontejneru da bi zemlja krenula naprijed, do nas je sve gledamo i šutimo i puštamo tih 10tak da vrše sado-mazo na 2,5 miliona gradjana. 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦👍
ZA PATRIjOTE OVE STO SU SE OKOMILI NA HDZ: Veci je haram SDA uradila prema ovoj situaciji i dopustila ovo, nego sami cinioci.ZAPAMTITE TO!! ZA HDZ MLADEZ: drzite se svoje brace iz SDA, jer bez njih ne biste bili ono sto jeste :D
Pa dobro zašto se ne pravi isti pritisak i na te male dioničare kao na vladu Federacije, oni isto imaju 44% s tom razlikom što su oni profit stavljali u privatne džepove. Valjda partneri u nekom poslu snose i minuse tog posla, pa nek izvole i plate dio obaveza.
Prodati Aluminij posto zasto Arapima, zaposliti 100% nas svijet, a Hrvate poslati za Dalmaciju. Dzindicu to je jedini prihvatljiv nacin za spas skutorske firme.
@WandoI staviti natpis zabranje ulaz hrvatima i psima......Kako ih nije sramota poslije svega traže pomoč od onih koji nisu ni mogli odlučivati Sve odluke su donosili mali dioničari i hrvatska sa svojih 12% udjela.
Sad se svi uzdigli lafo, a sta je sa drugim firmama koje su propale ili propadaju, zasto ne pisete o Hidrogradnji, Energoinvestu koje imaju licenci kao sve ove firme u Bosni danas, sramota sta ste unistili. :)
@SARAJLIJA2309 Unistila SDA.Sada moraju precutiti kada HDZ gasi i krade.
covic, plenkovic i kolinda ... nema dalje...
Izronit ce Aluminijum za one sto ga vole
Tu je najjeftinije dovesti bagere i sve poravnati!
Vlada Federacije je ipak znala šta se dešavalo u Aluminiju ali su se vjerovatno dogovorili (Bakir i Čović) da niko nikog nedira na njgovoj teritoriji
znaci ima jos sta se uzeti moze
Radnici kojima nije bio dozvoljen povratak u firmu nemaju nikakvih prava za odlazak u penziju,povratak na posao sad kad sve krece ispocetka ?