Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U recesiji je jer nema niko para da trosi!! Trebaju dati penzionerima normalne penzije i onda BIH nebi bila u recesiji. Nece penzioneri cuvati pare, trosili bi ih. - Onda bi brinuli o inflaciji, kakva recesija. Nista nam ne valja. Vlada, skole, poslovi, prospekti. I onda ocekuju od ljudi da trose pare (koje nemaju) i doprinose zdravlju ekonomije.
ne znam kako to da je bih zagazila u recesiju kad sve zivo uvozimo cak i cokoladno mlijeko. ko god je ovo izjavio pojma nema, bih je u ekonomskom kolapsu jer trosi vise nego sto zaradjuje kakva recesija da je bogdom recesija usput, jel mu ono mindjusa u uhu
za ADSF-a: u pravu si, BiH je zemlja u tranziciji od loseg na gore.
mislim da jos uvijek nije nadmasen nekadasnji ministar inostrane trgovine sa izjavom (za neke turske poslovne ljude): \"nek\' idu u beograd, sta ce nema...oni su svakako ovdje dosli samo da naprave profit\"
pa nije problem imati 7% ekonomski rast kad ti ekonomija starta od 0 :D
Molim ove koji se ne razumiju da ne pisu komentare. BiH, kao zemlja u tranziciji, je imala jako velik godisnji ekonomski rast, od oko 6-7%. Za poredjenje, Njemacka kada ima 2% godisnji ekonomski rast to se smatra izuzetnim uspjehom.
kakvi mediokriteti....treba jos godina da se dodje na taj nivo :D
Jedini hrvat koji je korektan,,,PROVJERENO,,,i kojem skidam kapu,,,čovjek se bori sam protiv svih,,,ali jebi ga ne moze protiv ovih indijanaca i kriminalaca i vjerujte mi skoju god kaze na mjestu mu je,,,jedini tip kojinije dao hrvatima savjetnicima da kontrolisu rad njegovih pomocnika koji su uzgred muslimani,,,a ti savjetnici su praksa u svakom ministarstvu i svaki ministar ih ima 5-6 x 16 ministarstava skontajmo koliko je to,,,svaki taj savjetnik godisnje budžet kosta cca. 100.000 KM,,,a mi sutimo i sutimo....
izgleda bevanda voli koju bevandu vise ....
azira, sta kazu kasike ? :(
Ziku mu mindjuhe na uhetu :D I ne bila u recesiji sa takvim mediokritetima. :D
jeste zagazila kolumbo....tamo nekad 89...a mozda i prije
bih je od 1992. u recesiji
Zar BIH nije odavno u recesiji?