Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisu bitne iste kvalifikacije nego ista učinkovitost, isti broj radnih sati i isti doprinos
hodite u BIMGO raditi za 500 joja
Saljite to na biro
Daj ne serite,ne znate parkirati auto,dalje da ne pricamo...
Uostalom, to je privatluk. Ako ti gazda kažeš da ti je plata 1000km, a nekom drugom 1200, uzmi ili ostavi.
Ukoliko ovih 60 žena koristi Andorid, Google je i prije njih samih znao da one hoće da ga tuže.
Oni ce svakako tu razliku na p...u potrosit. Nepravda tu leži. Ustvari ovo je vrlo jednostavan nacin da muska rasa pokusa stvari malo dovesti u red. To je odbrambeni mehanizam jer zene su u prednosti.
Ravnopravonost ne postoji, jer zene odavno imaju mnogo veca prava. I onda kad zena uzme fizicki posao "jer zeli da je ravnopravna" svako malo trazi pomoc jer eto to je "tesko za nju". U modernom svjetu je dosta da kaze "jel ne mogu syo sam zensko" i automatski je najkvalifikovaniji kandidat za posao (ili na osnovu boje koze).
Da neka nasa firma ovo radi, pisali bi kriminalci. Ovako niko ne kaze lopovi iz Googlea. Isto kao kad Messi i Ronaldo utaje porez, onda su pametni jer "ne daju pare politicarima", a da neko od nas uradi, onda smo lopovi.
Ja bi čeko da zatrudne, pa ih sa radnom knjižicom poslo' kući gaga