Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Iz Vanjskotrgovinske komore BiH (VTKBiH) su, izražavajući veliku zabrinutost za Aluminij d.d. Mostar" Oće to, i visoki predstavnik nam je stalno zabrinut,valjda je prelazno?
@Pupak2 Mi brinemo… znaci postojimo...
Ma jebe me se za Aluminij!! Sta je sa Krivajom,sa Sokolom, sa fabrikama duhana u Mostaru i u Sarajeuv i sa stotine drugih firmi koje su isto otisle u stecaj?????
@normala99 One su davno uništene i jeftino prodate. Aluminij je ostao da se može pljačkat i pravit gubitci.
cime se zapravo bave ovi ljudi osim sto ne rade nista i stalno izrazavaju zabrinutost?
Da možda nije trenutak da se i VI GOSPODO IZ VTK UPITATE ŠTA SE STVARNO DEŠAVA SA PRIVREDOM U BIH, DA NE BUDETE ZATEČENI SNIJEGOM U JANUARU. Gdje ste, nesposobnjakovići i neradnici, bili sve ove godine kada se Aluminiju nije smjelo ni prići?Sramota je da vi" kao nešto" predlažete.
U ovoj zemlji svi zabrinuti a mi tonemo li tonemo ... :-)
Nema ti od toga nista...U ovoj drzavi ce za 10 godina samo ostati starci i oni koji nemaju sanse da pobjegnu.
uprava je bila svjesna da ce dug doc na naplstu. zasto nisu ugasili postrojenja redovnim postupkom nego su namjerno odugovlacili i izazvali unistenje postrojenja ?
DE VI PRONADJITE ILI MI PRVO OBJASNITE KOJE JE VASA FUNKCIJA U DRUSTVU I ZASTO PRIMATE PLATE?
ja imam rješenje.udaljite Čovića i slične,postavite kadar koji je sposoban da rukovodi ,kadar koji je provjeren,sve tri nacije,mislim da je isto bitno.sklonit onog panđžu direktora koji ne umije jednu rečenicu sastavit.Startat mašine pa nek košta šta košta novi početak.neka Sarajevo prvo odkupi ostatak dionica.sa bismillom.
Komšić vam ovo nikad nebi napravio.čović ....
POKRENUTI ISTRAGU UZ NADZOR MEĐUNARODNE POLICIJE. IMA TU BRAT BRATU KANDIDATA ZA PREKO 200 GOD ZATVORA.
MA.STA TRABUNJATE I U TOJ KOMORI SIGURNO SJEDE NEKI IZ HDZ . NIKO NIJE IMAO KORISTI OD TOG ALUMINIJUMA OSIM SAMIH RADNIKA I HDZ UZ DRZAVNE GUBITKE IZ DANA U DAN.
PRODAT GA ZA STO MANJE I UZET ISPOD STOLA MANI MANI
Riješenje je stečaj.Izvršiti analizu poslovanja u zadnjih 25 godina,pa onda konfiskovati imovinu lopova koji su pokrali Aluminij doo.To je jednostavno i jedino riješenje.Poslije prodati svakome osim Rusa i Kineza.
Kasno Marko na Kosovo dodje.
Sad ce na red doci, hajte dajte od plate po cenera....valja onima dole namaknuti plate od 2000 KM......sevap je.....
VTK pod kontrolom hdz-a, se zali?! Svi hdz lopovi se digli; da nebi morali u zatvor