Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo momak, svaka čast.
@gooUser1601459090 svaka cast ali ovo je jedan od 1000 da uspije. Ovo da je uobicajeno ne bi bio clanak u medijima.
Da je ovog vise gdje bi nam kraj pnda bio.. Ovo je ono sto je vrijedno svakog pomena. Sve cestitke i puno srece u buducem radu. Omladino ugledaj te se na ovog mladovg covjeka,q ne na "zadrugare" i dvorske lude njihove igrace..
Kada ce automehanicari i zubari u BiH poceti da izdaju racune i placaju porez drzavi. Hajka je na freelancere a ovi ubise pare a drzavi njonjo.
@KurtaKinte1212 I jos kazu nevalja im drzava, pa ovo je oaza za takve
Kad pocnu te uplacene pare ici na pravo mjesto a ne na vozne parkove, partijske pudlice, putovanja, offshore racune i kurave
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Bravo dečko.
Bravo mačak!
Sretno Adnane
Jean Luc Pickard! Isti
svaka cast ali ovo je jedan od 1000 da uspije. Ovo da je uobicajeno ne bi bio clanak u medijima.
Respect !!!
Firma bez web-a, e moj freelanceru...
I onda dežurni lepuzaneri kmeče kako ih neko potkrada i kako nema posla dok ne odu u njemačku...huh
Država ništa u njih ne ulaže, a muze ih. Još ako donesu zakon kao u Srbiji, neće im se isplatiti raditi.
@antibiotik Uvijek postoje alternative, ko je freelancer, zna o cemu pricam :)
... a ja na prvu pomislio nova sezona Star Treka, evo cptn. Picard sjedi i kaže: Engage !!!
Prije da kaze "Earl Grey. Hot."
Dečko je mašinski inžinjer, očito sposoban, ali dražava za njega nema mjesta pa on mora sad reklamirati razne EU projekte ne bi li ko nešto...Momak tebi svaka čast i puno sreće, ali daleko je ovo od dobrog!
Ja i? Ovakvih Indijaca 100 miliona.
@MalteNeFantastican Jesi li ti glup ili se samo praviš, ispadaš samo glup
@MalteNeFantastican Pa upravo zbog tih Indijaca sam ja prestao freelancat jer oni rade za 1-5$ a ti si radio npr za 50-100$ i ne isplati se u 98% slucajeva freelancat vise jer postajes dio te jeftine radne snage
Svaka cast momak, dobar primjer da se sve moze kad se hoce. Poruka ostalima koji zele da napravr nesto od svog zivota. Slijedite svoje snove budite hrabri i odvazni i samo naprijed.
i ja sam zavrsio fakultet ali nemam posao. svaka me firma odbije jer nemam iskustvo, a ne mogu ima iskustvo kad nikad nisam imao posao. u zivotu samo dozivljavam ponizenja i odbijanja od svakoga.
Kreiraj nešto svoje,kako možeš čitav život čekati i očekivati da ti neko nešto da samo zato jer imaš diplomu?
Otvori kafanu
Aplauz! Daj Bože da ima više ovakvih priča...