Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema na silu u komorni sistem. neka gospodin Grebo potraži u svojoj kuću razlog što ga napušta članstvo. Kantonalna PK je trebala svojim ugledom čuvati svoje članove od pohlepnih i korumpiranih budžetskih krokodila kojima nikad nije dosta. Sve je na leđima ove nejake \"privrede\" pa bi se prislonila i PKKS. Dosta je više sviju vas. Neće ići zakonom obavezno članstvo. Bićemo dobrovoljni članovi komore ili druge institucije koja će osluškivati probleme privrede i artikulirati ih tamo gdje treba. Nema više \"guzovače\" !!!
Samo dobrovoljno članstvo dolazi u obzir, a svoje usluge naplaćujte. Recimo, okupite proizvođače pitke vode pakovane da se zajednički pojave na tržištima zemalja koje su \'\'tanke\'\' sa pitkom vodom. Kada izvoz otpočne, vama x%.
Sta je lopovi? Sve ko fol rasterecenje privrede i slicna sra.nja, a ovamo bi da se uvede obaveza da vam svaka firma placa hediju. M.r.s.h. paraziti jedini na celu sa Grebom, kome prodajete svoje ublehe?