Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno ja noćas neću gledati Roma Lazio bar ne na TV kanalu koji i danas uredno plaćam. Mjesečno izdvajamo 80 KM za EoN i internet te nekih 11 KM za Total TV na drugoj lokaciji. Prije ili kasnije dočiće dan kad mi više nećete trebati 200 kanala od kojih gledam samo 10 - 4 kanala.
RAK da je pametan zabraniti i sport klub i arena. Dozvoliti da se oformi BH drustvo koje ce otkupiti sva prava uz pomoc drzave prvih 5 godina kasnije ce vracati dugove ii standardno sve naplacivati. Pa dosta vise cetalja..
Rak treba tražiti da se omogući emitovanje svih sportskih kanala na cijeloj teritoriji BiH. Ukoliko se to ne može ispuniti tražiti nova rješenja a ovima oduzeti to pravo jer ne ispunjavaju uslove. Ili sve ili ništa, visina računa koju narod plaća je prevelika da bi se ovako bahato igrali sa sadržajem.
Obrazlozenje im je vise nego bezobrazno. Ocigledno da idu taktikom da je maoad najbolja odbrana. To sto je United medija bira operatere kojima ce dati a kojima nece Sportklub to nije diskriminacija. UM svjesno izostavlja cinjenkcu da su mjesecne cijene kao pobroianih opeatera u vlasnistvu Mtela znatno nize od Mtelovih. Prije bi ovo shvatio kao borbu zapadnih kompanija protiv ekspanzije jedne drzavne lokalne kompanije i tjeranje iste sa se proda.
Polno vam opstim sa zenskim roditeljam i jednim i drugim
kako je nezakonito da mtel zeli da ubjednoj firmi SK a u ostalim svojim ne zeli. bas mibje glupo ovo sto telemah pise. boli lita telemaha kako oni tretiraju svoje korisnike. ima telemah da napravi ponudu samo za mtel ako mtel tako zeli
M:tel imate NEPRIJATELJA. Nikada Bosnjak ne bi trebao da kupuje bilo sta od ove agresorske i neprijateljske firme iz Srbije koja spijunira po Bosni i Hercegovini za interese Srbije. Svi telefonski pozivi, sve poruke, svako trazenje na internetu se podhranjuje na serverima u srbiji, koje onda analiziraju i prezentiraju Vulinu, Vucicu i ostalim agresorima. Prave planove, sta i kako. Tako je nastala i Nova BH i jos mnogo drugih njihovih projekata u porobljavanju BiH..
Ja koliko sam shvatio, sport klub je poslao ponudu na osnovu podataka grupacije te broja korisnika, dakle, pored mtel-a tu su blic net, telrad i elta kabel. S’ obzirom da mtel ne želi da ostali operateri (kupljeni od strane mtel-a) imaju sport klub nego samo oni, normalno da im je ponuda bila skupa. Stoga su i odbili ponudu, a mogli su je prihvatiti i dići pretplatu za 1-3 KM i svima dobro. Ovako će samo svi ispastati.
@bendzi777 UM je pokrenuo dodatne kanale na koje prebacuje premium sportski sadržaj, a za njih traži dodatno plaćanje. Ako mtel ili neko drugi plati to, zašto ne bi opet napravili dodatne kanale pa na njih prebacili taj sadržaj. Arene su ostale iste.
Opet se ovi javljaju! Na vrh ste nam glave vise, ćaoza ba
fali neka logika u ovom saopstenju... ako je mtel odbio SK za citavu grupu, kojom onda logikom dolaze do korisnika prvog i drugog reda?
@the_stick prvi red Mtelovci drugi red blic telrad i elta
UM je vlasnik Teleshupaka, Vi ste manipulanti, treba vas istjerati iz ove države, a to mežemo uraditi isključivo bojkotom ovih seronja!
moras biti ekstremno retardiran da dajes ovim klosarima iz telecoma, telemacha itd. pare svaki mjesec. uzmite satelitsku debilcine, bolje je i jeftinije.
Ja stvarno ne znam sto je tolika panika oko ovoga, svakako bi ukinuo sve sportske kanale i zavrsena prica.
@stopcenzuri pa kad si rettterd
@stopcenzuri najbolje je odvojiti prijenos i sadržaj. A onda omogućiti da firme koje prodaju sadržaj pod istim uvjetima pristupaju infrastrukturi (internetu) i prodaju program. Tad bi imali 100 firmi koje bi se takmičile koja će bolje pakete prodati. Ovako imam 70 Pink kanala koje preskačem , Zadruga 10. Pa do kad
Krimosi i jedni i drugi
Već mi idu na onu stvar i jedni i drugi!