Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ce i Visoko dobiti tramvaje 😂😂😂
Hoce faraon da ima za oko kuce
OTKUPLJUJEMO STARI OTPAD, STARO ŽELJEZO, VEŠ MAŠINE, TRANVAJE...HAHAHAH
Nije ovo hahahahaha. Ovo je bijedno i tuzno. Djeca nam se smiju moj Reufe. Tramvaji oduzeti i prodati na aukciji. Pa da je makar koji procenat duga vracen. Za 6 tramvaja nisu vracena ni 2% dugo.
@ferhat_80 NHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH SVE NAM JE JARANE HAHAHAHAHAHAH!!!!DAJTE NAM VISE PISTOLJE DA SE SVI POROKAMO ZAJEDNO,....HAHAHAHAHAH KOLIKO NAS GU.E I U LICE NAM PISAJU!!!! TAKO JE ŠEHERE!!!!!! PRODAJ SVE KAO STO SI I NAVIKAO
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
UIO nije palo na pamet da uzme službeni auto direktora i proda ga. Pa da se onda i direktor GRAS-a vozi tramvajem. Možete čitav GRAS rasprodati, nećete dobiti ni polovinu PDV-a koji GRAS duguje.
Hahahahahahahahhahahaha! pa ovo nigdje nema. jos kaze smanjili su dug!
Babo, svi moji drugovi iz stranke voze SUV-ove :-( ne brini babo tebi kupi tramvaj.
Ne razumijem Kako drzava ne oprosti dug drzavne firme i nastave raditi od nule prodali budi zasto i nikom nista!
U Visokom pocela prodaja mjesexnih karata
Legalan kriminal od strane UIO 🙄. Ima ovdje zeljeza za vise od 200.000 km.
Nema, ima nekih 70.000 KM. E sada što je sa 20.000 KM i sa bakrom kojeg ima u ovim vozilicama???' cca lapo lapo je se neko utalio sa UIO.
sad ce gras rentati tramvaje od ovih
kozmeticke promjene me ne zanimaju, nekom je u interesu da se objavi kako se kod nas nesto radi a u stvari je veca steta od ikakve koristi. Tramvaji su vrijedili barem duplo !!!
Sad će se pojaviti oglas na pik prodajem tramvaj druga ruka zena sto ga je prije vozila pazila ga maksimalno, sjedi i vozi - bez ulaganja.
sta cemu gdje ce ih
Nema izvukli ste se sa ovim potezom
Tako se babovina raskopaje...
Zeljeli smo zelene beretke sda i co, dobili smo devastiranu privredu infrastruktura u gradu je nula, mislim da u Kongu bolje imaju.
e da hoće prodat i one babe iz tramvaja
A pošto trambelaj???!!!😁😁😁😁😁