Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podržavam kvalitet :) Ovaj Emir mi nešto odvratan,iskreno.........
Ja kupujem domace sa sela.....
Naravno :) odmah ispod kravice...... :) taze
Hocemo jacu BiH. E onda narode kupujte domace proizvode da se drzava i firme sire pa da vi i vasa djeca mogu imati posla..
subvencije, naravno bez zloupotrebe i sa puno kontrola, bi učinile domaći proizvod puno prihvatljiviji za kupca. domaći proizvodi su skuplji. narod ovdje nema para za patriotizam
Kako Argeta i Megle mogu biti domaći proizvodi ako su to strane firme? Na stranu to što imaju proizvodne pogone ovdje, to su strane firme, sa stranim vlasnicima koje izvlače profit iz naše zemlje! Je li Coca Cola domaći proizvod, išta manje ili više od Megle mlijeka (domaća voda, proizvodi se u BiH...)? Ovim ublehama iz udruženja je očito samo stalo do keša, ko plati taj i može pod "domaće".
Čiji su radnici? Jesu i oni strani?
@Ticino30 po toj logici sve što se prodaje u BiH je domaći proizvod. Uvijek je neki bosanski radnik uključen bilo u transport, bilo u distribuciju, bilo u prodaju.
U ratu budi patriota i voli BiH, u miru kupuj i koristi domaće, te pomogni BiH, i kakve koristi? NIKAKVE Nekvalitetna država, nekvalitetni političari, nekvalitetni proizvodi, nekvalitetan život i stanje u BiH uopšte. Jedini kvalitet kod nas je BiH pasoš, a i on je na minimalnim zalihama, zato narode udrite se petom u guzicu i ispalite se iz BiH. Ratni profiterski sadašnji političari pokupovali i porobili sve tvornice i fabrike, te kao sad lobiraju kupuj domaće, da slanim more
Pa JoseDeLaMata kaži nam kojih ti to 20-tak domaćih proizvoda kupuješ i koristiš, a da su proizvedeni od strane privatno narodnih firmi, nabroj nam. Znači, govorim o preduzeću čiji je direktor narodski čovjek koji je svojim novcem izgradio preduzeće i pogone, i čiji su zaposleni zadovoljni.
domaće , domaće i samo DOMAĆE 387... 387 387
Ko ne kupi domaće, Emir će ga zgaziti džipom.
@JoseDeLaMata Ko te šta pito?
emir propo ko kauc.. preko noci covjek ostario..
Bitan ti je izgled covjeka iza kampanje koja ima za cilj popraviti ekonomsko stanje u BiH? Sta je sa tvojom kampanjom? Kako ti pomazes da se situacija u BiH popravi?
kupujmo zarine proizvode