biznis
0

Udruženje Kupujmo i koristimo domaće poziva na učešće u novoj kampanji

Klix.ba
Nakon uspješne kampanje pod sloganom "Na stranu strano - domaće je jače", Udruženje Kupujmo i koristimo domaće poziva bh. kompanije da se pridruže u novoj, petoj kampanji u kojoj će poznati duo – Emir i Gertruda, u svojoj misiji podrške domaćim privrednicima, biti ojačan novim likom.

Prezentacija nove kampanje održat će se 15.02. u sarajevskom hotelu Holiday sa početkom u 11 sati, a zainteresovani privrednici svoj dolazak mogu potvrditi putem e-mail adrese [email protected] ili putem telefona 033 688 012 i 061 200 304.

Prema riječima Minke Gazibara-Bajramović, direktorice agencije Studio Marketing Legend, učinjen je veliki pomak ne samo po pitanju značaja kupovine i korištenja domaćih proizvoda i usluga, nego i potražnje za ovim proizvodima.

"Kada smo prije nepune dvije godine započeli partnerstvo sa Udruženjem, u svijesti naših građana domaći proizvodi bili su na margini i naša prva kampanja 'Upalimo svjetlo u BiH' bila je vapaj za promjenom. Danas je situacija potpuno drugačija, naši potrošači su svjesni efekata njihovog izbora na domaću ekonomiju i naše nove kampanje pružaju priliku da upoznate svakog učesnika pojedinačno", kazala je Gazibara-Bajramović.