Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veliki respekt za Poslodavca i Radnike,rijetko lijepi dogadjaji u ovim burnim Vremenima.Puno uspijeha u Buducem poslovanju.
Podržavam svaki BH projekat i svaka čast na budućoj prezentaciji i Sajmu, još samo kada bi konačno jednom novinari klix-a dali potpunu informaciju. Gdje je Sajam u Sarajevu, koliko traje za posjetioce (period, vrijeme), Šta vam znači "u Sarajevu za samo dva dana"? Vrijeđa "oči" i pamet.
Gdje je Motor?
Hajde nek nesto zaplovi i ovom Miljackom, napokon! 😜😜😜😜😜
Idealna za Jadrana, potencijalne mušterije, svi srednje europski tajkuni.
@Farzisha...zamisli još da nema ovih morona na vlasti..gdje bi nam kraj bio!!
Kapa do poda,gospodski nema šta...!!!
Pozitivna priča koju treba podržati.
Ovi sarafi ne bi smjeli biti vidljivi al hajde. Pozdrav za brodogradiliste u Vitezu iz ronilackog kluba Vratnik
@Irun Sto se tice sarafa, oni moraju biti inox, i vjerovatno su dosli takvi original uz ugradjeni kompas. Pozdrav iz planinarskog drustva Posavina.
@Irun Salu nastranu, iskrene cestitke i najbolje zelje za dalji uspjesan rad ovoj hrabroj i pametnoj raji iz Viteza. Svaka cast.
Koliko jada,bjede i crkotine u ovim negativnim komentarima.Jednostavno ih žalim,onako nebitne i nesposobne.
da se hoće bosna sva izgraditi ,da se svaki mjesec 1 ili 2 fabrike otvore i da se iskorijeni siromaštvo u bosni.bilo bi divno
Ja mislio neki Nijaz radi brodicu
Nesto mi cudno ovo da ne bude udari jaci talas u jahtu a jahta ko titanik
Jedna jahta mom Bakiru ....
Sad će ovi na Palama da naprave Tanker!
@Ypppie nije, hebo te i on a i ja ;)
ljudi stavljaju sigitalne kompase sa gpsovim a ovi stvili kompas iz period cernobila. haj sretno
@moa svaki brod po zakonu mora imati mehanicki kompas. naravno da ima i opremu za satelitsku navigaciju. mora bosanac komentirati i ono sto ne zna