Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kupujem 4, 5 komada, uslov je da je džamija u blizini....
Naseliti pripadnike selefijskih zajednica u laktaškom šumskom sandžaku i podržati širenje njihovih porodica. Bez obzira na rezervne stavove prema njima, oni ipak imaju najveći prirodni priraštaj i šteta je da se taj demografski potencijal ne iskoristi za popunjavanje manjeg BH-entiteta.
Raspada se RS
Bijeda
Pa zar nije Kusturica digo Visegrad u visine. Interesantno.
Protjerani?
Ovakvo bezcijenje prodaju samo otisli Bosnjaci i Hrvati sa prostora genocidke a pogotovu oni koji su vani i koji se vise sigurno nikad ni vratiti tu nece sem mozda po neko da se ukopa.
i sto je najbolje od svega, u rs-u nema poreza na nekretnine, koji je kod nas u federaciji 5%.
onda ima i opstina gdje uopste nema poreza. 100% tacna informacija.