Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo su dobre vijesti za postnulu ekonomiju BiH, svaka ovakav projekat znaci i nova radna mjesta...bice nesto od ove vlade za razliku od prijasnjih koje su autoput radile \'puzevim koracima\'
svaka cast vladi na obezbjedjenju ovih stranih investicija, bice posla i za nase radnike...samo naprijed
Nadajmo se, da ce pola novca zavrsit za izgradnji auto ceste.
175 miliona Eura za 10 km, znaći jedno 5 mil. da se završi koridor kojim se skoro neće niko voziti . Ako na to sve dodamo hiljade radnih mjesta u auto putevima fbih a koje će obezbijediti naš nepotizam , godišnji gubitci mjerit će se stotinama miliona godišnje. Pa zar nam hrvatska ćijim cestama godišnje prolaze milioni stranih vozila a njihov HAC opet grca u dugovima nije primjer. Hrvati sada prodaju za 2 milijarde većinu svojih peterostruko skuplje plaćanih puteva a kupaca ni na vidiku . Firme koje su gradile iste grcaju u kreditima zbog skupih mašina koje sada kupe prašinu,jer gdje se još danas grade auto ceste na kojima te firme mogu biti konkurentne.
Nek mi ga popuše svi oni koji su clanovi i simpatizeri od SDA...Vasa stranka 17 godina unistava BH ekonomiju i nije bila u stanju da pokrene izgradnju autoputa.Sad kad se intezivno radi na izgradnji autoputa,vama odjednom smeta sto neko zna raditi a papani poput Tihica,Zukića,tatinog sina podrumasa Izetbegovića to nisu znali..
a ove srbo-komunjare iz SDP-a se stvarno prodaju svakome ko da vise :))) evo do jucer su iz SDP-a bili protiv turske a sad odjenom sve poslove daju Turcima. nema vece korupcije nego u SDP-u. Sve bi njih Tito poslao na goli otok i lagumdziju, i damira hadzica, i bijedica, i niksica i onog pjanduru i budalu Heleza. Potpisujem.
haj živi bili pa izgradite više i dovršite ove započete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
znači i Lubenica će bit na potpisivanju?
Bruka je sto ovi komunisti daju poslove Turcima umjesto da se ugledaju na moju SDA koja je poslove davala propalim slovenackim firmama.
ovo izadje skuplje od dodinog. vjerovatno ima puno tunela.
kad ce bit gotovo?
vlada fbih na celu sa niksicem radi dobro posao posebno na infrastrukturi, samo tako nastavite
još samo da se eksproprijacija završi...
JE:B:LA TI SDA MA:TER VISE:::PRODJE MI 20 GODINA ZIVOTA !!!!!!!!!
a kad ce biti gotovo ? Dok se napravi kod nas autoput iscrpice se svjetske rezerve nafte i dzaba cemo ga praviti
Bravo Autoceste FBiH. Napokon neko nešta i radi u ovoj zemlji.
dokle ce vise bosanci i hervegovci trpjeti ove lopove iz SDP-a. Ustaj noradoe protiv cettnika i komunjara. skinimo lopove sa vlasti, skinimo niksica, lagumdziju, fazlica, radoncica, ... ustaj omladino protiv ropstva!!!!!!!!!