Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e to smo mi, ova žena bez rukavica, onaj tip sa rukavicama. Poslodavac je obezbejdio HTZ opremu garant, ali kad se povriejdi biće: slabi uslovi rada.. I na kraju, šta će ona flaša vode na poluporoizvodima u pogonu? to se drzi u nekom ormaricu, ovako ruzna slika..
Tako je. U laži su kratke noge.
imas oko sokolovo :)
Ocekuju i Zidovi mesiju ima 3000 godina, pa ga evo jos nema.
Sve primitivne politike koje se kriju iza nacionalizma, fašizma, mržnje i podvala, promoviraju podjele iz razloga da bi nad nekim vladali i uskraćivali mu prava. Takve stranke i politike nikad neće donijeti dobro rješenje, kako u BiH tako ni u bilo kojem dijelu svijeta gdje su izazvane krize. Samo zajedništvo svih naroda, bez granica, otvoreno i jednakih prava za svakog čovjeka, to je garant ispravne i svijetle budućnosti. Shvatimo to svugdje i sačuvajmo živote i dostignuća.
u BiH raste -zaduzenju po glavi stanovnika -konto onih sto su u politici -broj ne zaposlenih -broj onih sto napustaju BiH
Za 150km/mjesečno lijepiš cijenu od 400€ na Prada cipele i raduješ se kad ti isplate platu... NEPROCJENJIVO
Postoje li neki medicinski zahvati za zatezanje očiju i farbanje kože u žuto da se uskladimo sa našim kineskim radnim kolegama? Nivo zagađenosti kineskih gradova smo već odavno prestigli. Samo još fali i taj rasni imidž...
Pogledajte klixadžije djevojke kako radi dok vi naprđavate guzove i serete po svemu živom dok vam mamica daje par markica za kafu
Ja vjerujem u ovo, dosta je kuknjave ajmo sad "lopate u ruke", sta cu svom djetetu da priustim...
kažu da i laste stižu sa boljim danima
hahah... kako da ne. to ti je ista ona suplja ko kad kazu da je prosjecna plata u federaciji 800 i kusur maraka. hahah... kod nas se moze ocekivati samo rast cijena, korupcije, nepotizma i nacionalizma.
--- rast industrijske proizvodnje. Da bi nešto raslo mora postojati a konstitutivni narodi su uništitli industriju. Ono nešto malo slučajno preostalo bolje bi bilo da manje proizvodi jer je to industrija niskoprofitna a energetski zahtjevna koja još uništava okoliš. PAmet nam je sva otišla u politiku državne slućbe i novinarstvo pa imamo industrijsku proizvodnju visokoumnih pripćenja koja nežalost nemaju kupaca nigdje u EU niti svijetu !