Komentari (720)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj, joj kako koji clanak izlazi, sve vise kuham 😬, ne volim da psujem al neke teme mi dignu pritisak na 200.. Sta nam radite od drazave, sta vam je cilj... Idite u p.m. i vi i arapcine...
a bili ti malo u dubai ? :)
@mudrac Jok ja Bogami... Ni da mi sve plate i daju najveci luksuz... Gade mi se..
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Nekretninu svuda u svijetu moze kupiti bilo ko, i domaci i strani drzavljanin, s tim da ako je strani drzavljanin on nikada nije vlasnik zemljista na kojem mu je kuca ili stan, vec mu se to daje na koristenje u vremenskom roku od 99 godina sa mogucnoscu produzenja ako mu potomci tu zive. Tu vec price o arapima ili bilo kome u londonu padaju u vodu. Kod nas na snazi je nesto drugo, mi legitimno i legalno prodajemo zemlju u trajno vlasnistvo strancima, uglavnom su to arapi u pitanju.
Otjerati arape !
Pranje novca od donacija iz rata ... Pronađu šatro nekog beduina kao invenstitora, a lova sa off shore kompanija ...
lova se mora ubacit iz vana nekako... mogao si primijetiti novu praksu velikog investiranja iz Njemačke, al prati ko investira, ako je naš čovjek znaš da je muljaža neka
@RUDJERBOSKOVICH Neznamo mi ni pare uzeti pa nece ti Arapi nista sa sobom odnjeti nek ulazu grade kako englezi sve su im dozvolili da kupuju .Mi jok Srbi kazu naselice milion Arapa ccc Uzmi im sve sto imaju i sutra samo drzava nacionalizuje.netreba toplu vodu izmisljati radimo mi to vec vijekovima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zatvorenog ili zatvorskog tipa? Da znaju "vikendasi" gdje da idu "po robu" tokom dopusta iz brojnih domacih vaspitno popravnih odmaralista.
"Alija planira iz Sarajeva protjerati Srbe i tamo naseliti turke i arapsku sirotinju! Mi to ne smijemo dozvoliti i moramo se boriti za svoje" Radovan Karadzic, 1991.
Je l' im iko rek'o za osiromašeni uranijum? http://preppersbalkans.blogspot.ba/
Jesu, Srbi!
Pa da, zatvorenog tipa, domaći stanovnici neće smjeti kročiti unutra, kao što ne smijemo ni u onaj ''resort'' u Oseniku.
U kapitalizmu je, a socijalizmu smu se zahvalili, privatno vlasnistvo svetinja. U Americi ga vlasnici stite i oruzjem. Kod nas bi se i danas jebali, al' da vam ne ulazi. ;o)))
Na zapadu vecunu bogatih naselja nemozete uci ako nemate odredenu karticu koju morate skenirati,to isto treba uvesti i kod nas.....
Hajde ti to sad objasni balkanskom seljaku.
pfffffffff vise i ta naselja i sve
Jesu kuce ruzne ko izbjeglicko naselje
Kad seljak masta on ne zna izmisliti vise nego jos jedne opanke i DVIJE proje umjesto jedne.
...kaže "novi koncept življenja"...pa ovo ti dođe ko izbjegličko naselje,...kolektivni smještaj:)...da imam ko što nemam nikad ne bi živio u ovakvom naselju...!!!
Đemahirija
postajemo robovi arapa
@KafiristanRS Pogresno te informisu. Zapad ukinuo robstvo. Ima... 100-200 godina. Hoce eno da uvode i osnovni dohodak - sjedis kuci i primas platu bez dana staza. Nesto slicno ko kod Arapa kad kralj, princ, seik ovi-oni podijeli lovu samo svojim Arapima pa se prica kako im pada s neba - samo sto "zapad" hoce da uvede mjesecnu rentu za sve redom. Kazu, ustedi se samo na antidepresivima da se isplati.
@KafiristanRS a zar trebamo to biti uopšte?
Cuj divanhana
Ovo nam je Nasa Stranka donijela investicije...haha... ili mozda SDP...
Dobar ti je vic. Jedina je SDA koja donosi investicije, po ovim drugim bi mi danas jos na konzervama humanitarne pomoci bili.
Mi smo propustili sansu da se industrijaliziramo , tehnoloski obrazujemo , gubimo kvalitetne ljudske resurse jer odlaze, nacija stari ,sela i manji gradovi su skroz opustili i zarastaju u korov i zato ekonomski stagniramo tj propadamo , mozda su nam arapi jedina sansa da se povratimo i nadoknadimo milion stanivnika i poreskih obveznika koliko nam fali inace ce se sve sruciti vjerujte mi
Pa nisu nam neka šansa da nadoknadimo broj poreskih obveznika. Arapi se ovdje ne zapošljavaju, dolaze, borave, troše novac (nešto uđe i u budžetsku kasu, nešto ne) ali nisu poreski obveznici. Istina je da će se prije nama desiti nego Njemačkoj da se uruši sistem zbog manjka poreskih obveznika. Njemci su uveli naše ljude, mi nemamo koga da uvedemo. Nažalost nemamo radnih mjesta ni za nas.