Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ama hoće li biti auto-put i kad, šta nas zamarate sa ostalim projektima (tamo će se ugušit ogromna lova a nigdje vidljivog rezultata). I EU ste nam izblairali da je radi ukidanja viza pa nam dajte Autoput da lakše možemo ošinut van
sve mi nešto govori da će ovaj put pobjediti na tenderu Integral inžinjering
nadam se da će se postići dogovor , ipak je ovo važan projekt za obe države , a i komšije smo dosta mržnje . .
koji je Dodok ubleha, nebi me cudilo i da Dodik kaze da ce RS uci u EU prije FBIH xD
Moramo zajedno izgratiti taj famozni VC :)))
Cuo sam da su investitori izuzetno zagrijani za ovaj projekat, cak hoce odmah da ga uvezu sa trebinjskim aerodromom i da u paketu grade. Najbolji projekti u Evropi su to sada.
Haj samo gradite, da se ne vozim po onim selendrama, a muka mi je i od onih zbirova sto u svakom kukuruznjaku s radarom cuce!
ja sam vozac kamiona i ja sam budala