Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel se on preziva Galijašević mora da bude ekspert za nešto, pa makar to bilo i presijecanje vrpce.😄 Sretno radnicima i ovoj firmi.
U Bihaću željezara radila za čitavu bivšu državu, privatizirana, stotine radnika ostale bez posla, pogoni vrijedni milione rasprodani u staro željezo da bi na kraju privatnik u Šipad pogonu otvorio ovaj navedeni pogon. To je pozitivno ali i tužno.
@izacose Čovjek je u pravu, bila je tvornica u Bihaću u okviru zeničkog kombinata. Znam da se proizvodila baš armaturna mreža, a bilo je i eksera. Bila je to tada najsuvremenija proizvodnja, naprednija od ovog pogona što je sad otvoren. Ne znam zašto napadaš čovjeka kad je sve u pravu, nije to fino.
@izacose koji si ti retard, ja nisam napisao Zeljezara nego "zeljezara", mjesto-fabrika za obradu zeljeza, sipki i slicno. Ta tvornica radila je donedavno kad je gazda odlucio rasprodati sve i dati Ilmi kao skladiste.
Čak 15 radnika... Mašala, mala je reč "fabrika"
Nek sam i ovo procitao pa kolko god radnika...😀
U ovoj zemlji ima puno pozitivnih priča. Mediji ih nerado pričaju, što zasigurno nije slučajnost jer se naša zemlja želi prikazati kao mjesto na kojem nema perspektive za ostanak i život, što je apsurdno ako se pogleda kakve resurse i geostrateški položaj mi imamo. U svakom slučaju, iskreni patrioti se raduju svakom novom radnom mjestu u proizvodnji, bez obzira ko presijeca vrpce. A ovi što nešto oduzimaju od 100 hiljada i slične priče pričaju, očita je iz njihovih riječi ozlojađenost zbog pozitivnih koraka koje naša domivina svakim danom pravi. To su dušmani svakako, pa nek od muke pucaju.
svaka cast ali sta je nama postalo vijest da je 15 ljudi dobilo posao a imali smo gigante po 15 hiljada.
Zaposlilo se 15 odselilo 1500.
Igralo se lipo kolce na otvoru he he
super,jos samo 99.985 radnih mjesta i eto da vidimo da bake ne laze
Tih 15 radnika nece ni saznat kad ih gazda pode odjavljivat i prijavljivat kko mu je qurcu ceif. Onda cemo za godinu ili dvije mali clanak na klixu procitat kako neki strajkuju gladu. komentari ce ih ismijavati itd.
hoce i jos ce lajati sto je neko zatvorio cestu i prelaz pa "posten" narod nema kud proci