Komentari (245)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odmah poskupljenje, sta je sa rezervom nabavljenom po staroj cijeni..
šok i vjeverica 🐿🐿🐿
Samo ce sirotinja osjetiti a ne i kriminalci kao Esad Esko Omerbasic koji se od pljacke i preko tudjih ledja obogatio pa sada voza lambrdjini po Sarajevu
Neka bude litar i 10 KN, kad nepismena bh marva ne mrda guzicom. Samo dižite cijene. Ne samo goriva, nego i svega ostalog.
Dok bosnjo razmislja o vucicu i kosovu ovdje ga njegov u pakas trpa svaki dan
GORIVO JE U CIJELOM SVIJETU POSKUPJELO, MAGARCINE!
to je tacno...majmune...kao i cinjenica da gorivo po ovoj cijeni na naše tržište stiže za 90 dana...a cijena raste danas. Ima li ti to smisla?
ne mogu poskupiti gorivo koliko ga mi možemo manje nasuti
Onda ces i malo manje jesti,jer sve u trgovinama poskupi :) mozes vozit biciklo al tako ti je
Pa i u Evropi je poskupilo. To kod nas ne smije onda?
Zasto se place ne povecaju ako su se povacale u Evropi?
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Konačno imamo pismenog kandidata za Predsjedništvo - pametan, rječit, ugledan, sa međunarodnim iskustvom i neko ko je sve u životu postigao svojim radom i znanjem!!! Ako Bosanci i Hercegovci ponovo izaberu nacionalističke stranke, onda BiH nema pomoći ! Pogledajte obraćanje naciji profesora Mirsada Hadžikadića sa CD FACE TV: https://www.youtube.com/watch?v=gN1qmedAFZU
i hdz i snsd ko glasa u konteru mu bio rucak
Oooo Cetnici, hajte jos jednom udarite, ali protjerajte ih u EU(SDA/SBB pogane glavurde), nemojte po gradovima nasim majke vam ga nabijem takodje!
nije u BiH nego u federaciji. kod dodicka gorivo uvijek jeftinije bilo, razlika znala bit i po 35 feninga
Ako vam Hadzikadic ne valja..otisli ste u kurac!Frajer je Einstein za ove kvazi politicare u BiH+bez sopstvenog interesa,vec mu je samo prosperitete BiH u planu.Pregledajte progam i stvorite svoje misljenje.
Za koga? Za Bosnje?! ili za Bosance i Hercegovce?? Ako je za Bosance i Hercegovce, neka se mane ISLAMSKE ZAJEDNICE! Ne znam samo kako tom Hadzikadicu pada na pamet da vuce jedno biracko tijelo?!? Kava mu je fruka, pitaj ga matere ti.Hvala.
Vlada federacije ima zakonske mehanizme da ograniči cijene naftnih derivata. To je sasvim uobičajena praksa i u najliberalnijim ekonomijama, ali ova vlada to ne radi jer je lopovska. Ne propustite u oktobru jednu od rijetkih prilika da ih karate.
Narod zna.