Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bili su to dobri proizvodi i do sada, sa Ćorlukinim nosom za biznis vjerovatno će biti i bolji!
Ćorluka je jako dobro povezan sa firmama u Italiji i još nekim proizvođačima u Njemačkoj. U Lasti bi se mogli osim domaćih brendova proizvoditi i neki strani razvikani brendovi iz Barille i Ferrera. Ćorluka u Lasti vidi ozbiljnu firmu koja bi kao i Violete imala promet od najmanje 200+ milijuna km i bila izvoznički orijentirana. Ako Ćorlukini planovi uspiju, Čapljina će jako puno prosperirati kao što sa Violetom i Grude prosperiraju.
@Ypppie, Hercegovci u ekonomiji BiH odavno dominiraju te zapošljavaju i puno Bošnjaka. Svi jači hercegvački poduzetnici imaju svoje filijale u Sarajevu, Bihaću, Tuzli. Ćorluka dolazi iz ZHK , a tamošnji poduzetnici u županiji sa 80 tisuća stanovnika ostvaruju 4.1 mlrd km prihoda, to ti je 51 tisuća km po glavi. Npr. Sarajevo odnosno poduzetnici KS su na 45 tisuća km po glavi, poduzetnici u ostalim kantonima su na ispod 25 tisuća km prihoda po glavi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hoce li biti i "Linđo" keks ko ga se sjeca? On mi je nesto pao napamet. Naj podcjenjeniji a izuzetno ukusan keks.
Delicije???? WTF? To kao od engleske rijeci 'delicious'?
A IMAJU DIREKTORA (DILAJLU)!!!!ČOVJEK NEMA BLAGE VEZE STA SE DESAVA U FIRMI U SARAJEVU!!! POSTAVIO ZA ŠEFOVE PODOBNE A NE SPOSOBNE!!! HAHAHAHAH!!!!! VALJDA KAO I STO JE SAM !!!!
ovaj klix samo ide za Hrvate vjesti pisati. sto nekad nos ne turite u veliku Kladuša Brčko bijeljinu bihac. a ne samo tamo gdje vas hdz i Rusija sponzorise. a kofol sjedište u Sarajevu a sve se pise o Hercegovini i Hrvatima.
ŠTA JE UHLJUPI. !!!! UVLAČITE SE U GUZICU !!! NESMIJETE ISTINU RECI DA DAJE OTKAZE VOZACIMA;U SARAJEVU !!! TREBA PLATITI RESPIRATORE.....OTKAZIMA....PROVJERITE NA BIROU PA CETE SE UVJERITI !! JA NE LAŽEM!!!!RADNICI NRSMIJU DA PROGOVORE!!!!
Super vijest! Neka se obnavlja sve u citavoj BiH! Bez obzira tko je koje nacionalnosti i vjeroispovijesti! To znaci da od 10 KM koje potrosimo za BH proizvode, 9 KM se vraca, kroz zdravstvo, penzije i ostale strukture najbolje nam i jedine Drzave BiH! Bravo!
@odbojkash10 koliko kladionice placaju poreza?
Vi kad napisete clanak o necemu odmah sluti na propadanje ili istrazne radnje
samo da na ulazu nebude ''baliama i psima ulaz zabranjen'', jer smo vec imali takva iskustva sa mostarskim gigantom.
oćel bit štrudle
Hoće li raditi i Bošnjaci ili kao i do sada samo katolici. Pitam za jarana!
@zero.cool ovisi jeli jaran bošnjak
Poslijeratna privatizacija je bila po dva osnova , prva da se uništi domača prehrambena industrija jer u hrani je velika lova , a druga sda privatizacija je bila kupi jeftino prodaj mašine i sve što vrijedi a radnici na ulici, zatim na tim mjestima pravi zgrade i prodaji stanove, ovako je barem bilo u sarajevu
dobar čovjek..veliki biznismen...čovjek velikog srca..Pero Čorluka...kupujmo Lastino,e tu pomažemo domaće u svakom smislu
Sarajevski sarabon do kraja godine u punoj tami, u pripremi tibra 20 uz pomoc SDA.
jedva čekam štrudlice sa smokvama. ❤️
Imaš ih i sada kupiti nikada nisu ni prestali proizvoditi, obiđi malo Bingo, Robot itd. mani se granapa...
Frljo Fadil ce bit na otovorenju
Ko je na pošten način u BiH zaradio 20 miliona ?