Komentari (233)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doboj - Tuzla najgora cesta u BiH, rupa na rupi.
Hvala SDA bagro
Posebno od Sickog do Lukavca! Ono je smece od cesta, skriveni makadam.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ako neko ide u Gradačac iz pravca Tuzle imaće priliku da se provoza najgorim magistralnim putem na svijetu. Dionica Kerep - Gradačac je BRUKA i SRAMOTA federalne vlade! Neka je sramota premijera Novalića koji se i sam vozi tim putem! I neka je sramota nejvećeg uhljeba u SDA Amira Fazlića koji evo 30 godina valja guzicu po parlamentarnim foteljama a u Gradačac nije nikad donio ni šaku kamenčića!
I ne treba im auto put kad su zaostali
Treba zagovarati kantone kao države , znači što se tu ostvari PDV -a da tu i ostane i na kraju krajeva ako se ne slažu proglasit kantone državama TK bi bio novi Luxemburg pa se onda hurčite junačine preko tuđih leđa....
"hvala" našim parlamentarcima n oba nivoa (federalni i državni) i jest nam baš onako kako smo birali
Pa tamo vladaju komunjare desetljecima,eto dokaza da su ne sposobni.
Od Sarajeva do Tuzle se taljiga po putu iz 50tih godina na kojem imaš ograničenja na 30km/h kad još nije ni fićo bio u upotrebi i taj put i danas povezuje dva najveća grada u BiH, to je užasno. Zar kriminalna SDA koja je imala vlast 30 godina nije mogla spojiti ta dva grada brzom cestom na kojoj se može voziti barem 100km/h? Bog im platio za sav zulum prema Bošnjacima jer su drugima ispunjavali sve želje radi direktorskih fotelja svojim uhljebima
Tebe je taj tajfun odavao od davno nemas ti pojma o zivotu,ti si tu samo da provociras.To je dokaz da komunjare ne znaju ni kucni savjet voditi.
HAJMO PRVO PREKO RESPITATORS ZAVADITI BOŠNJAKE SARAJEVA, A ONDA PREKO DEZINFORMACIJA ZAVADITI I BOŠNJAČKE GRADOVE.
Tuzla se priprema za nešto veće , samo još malo.
Vise sada km auto puta ima od medjugorja do ljubuskog nego sto ce ikad biti u TZ
Tužno.
Za vrijeme Juge u Tuzli se obrtala ista količina novca kao i u Sarajevu iako je Sarajevo 4 puta veće. Ne znam kako je danas ali da se prema TZ kantonu odnosi kao da nismo u federaciji.
Nije ovaj odnos prema Tuzli nastao prije 30-ak godina, ovaj problem datira još od 60- tih godina prošlog vijeka. Nesvatljivo je da se zgrada Elektroprivrede BiH gradila u Sarajevu 80- tih a ne u Tuzli grad u koji proizvodi najviše struje. Sportska dvorana Mejdan počela se graditi krajem 70- tih ali je sve obustavljeno kada je Sarajevo dobilo Olimpijadu tako da se kasnilo sa radovima 7 god.
Zato se na jugu gradi autoput kroz sela gdje nema zive duse... To je to.. HDZ upravlja finansijama u FBiH jos od iza rata ,i onda se cudimo sto TK nema autoputa!
i vuces se tako pola sata iza traktora
U više sastanaka se dogovarao kaže sa Novalićem o tome. Pa biće onda 2022 ali one hidzretske 2022 godine...
KOMENTARI SU DEBILNI - Ovo je poražavajuće i sam naslaov sve govori o tome. Potrebno je da se osudi ovako nešto i da se konačno pokrene a ne da se pišu glupavi komentari i vrijeđaju jedni druge. Očito u ovome samo najbolje političari a oni su najodgovorniji. DOK SE MI SVAĐAMO - oni uživaju u nezarađenim platama i paušalima.