Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još kad bi mogli kako ubrzati pasošku kontrolu, da ne ispadne da čekanje u redu traje više nego let...
@Harry Callahan svakako je do organizacije, još kad počne da sa dva prsta nabada po onoj tastaturi, a svijet napolju se mrzne...
handyman slazem se potpuno i kad bi bili malo uljudniji i kulturniji oni vozaci kombija
ma da jos radnici budu kulurniji i obnove malo sve bi jos bolje bilo
Hajde neka je krenulo, malo edukacije radnicima i malo cistoce i ovo moze biti ozbiljna stvar za Tuzlu. Samo naprijed.
Prvo treba aerodrom srediti pa onda uvoditi jos linija.Stvarno je sramota da onako izgleda aerodrom sa 15ak linija.Vjerovatno jedan od gorih aerodroma u Europi a koji je u funkciji.
@fakolako. Isto autoputevi i ostali putevi u srbiji. Dzigaru odbija
Linije Zeneva- Sarajevo, rezervisem u oktobru za decembar, povratna karta 420chf, dakle 400 eura. I naravno, linija je potrajala 2-3 godine i ukinuli je zbog ekonomske neisplativosti. Za 400e mozes u Australiju otici jbt.
Pitanje je : KO FINANSIRA TUZLANSKI AERODROM AKO NE NAPLACUJU AERODROMSKU TAKSU ?
Kolko je sletilo na banjalučki, da sam Srbenda odma bi se odselio
50 posto kao Sarajevski a rade tek par godina..odlicni rezultati..sarajlije kad bi manje krale i imale nekorumpiran zavod za izgradnju mogli su nesto i uraditi vise..ovako... samo zahvaljujuci monopolu imaju milion putnika..ali konkurencija ce to porusiti..sarajevski aerodrom je obicna supa.... nazalost...to kazu svi koji dodju na sa aerodrom...
Budi iskren pa reci da Sarajevski aerodrom finansira tuzlanski koji ko biva nece da naplacije taksu
Toliko putnika prošlo,a za cijela investiciju niste ni jednu marku izdvojili iz dobiti,sram vas bilo
I opet dijaspora ne valja
ovako je i u trebinju...
@Sexator da sam Srbenda odma bi se odselio, e kakve aerodrome Srbija ima
Ovo izgleda ko ulazna kapija za kakav dernek!
Kad sletis na taj aerodrom, nasa stoka krene da se pogurava,dodjes do carinske kontrole/pasoske i Shvatis da je vecina naseg stanovnistva nekulturna,agresivna zaostala....da ne nabrajam dalje..
Kad sletis na taj aerodrom, nasa stoka krene da se pogurava,dodjes do carinske kontrole/pasoske i Shvatis da je vecina naseg stanovnistva nekulturna,agresivna zaostala....da ne nabrajam dalje..
Bolje prosli nego sarajevski!
Osoblje, tj. carina/policija, amateri i neotesani idioti. Sramota. Ako se to ne promijeni, onda ce sve propasti za par godina.
@Litbarsky Potpuno si upravu..u nekim slucajevima ponasaju se kao da su Boga za muda uhvatili
Hvale se velikim brojem putnika, a još nisu u stanju da autobusku liniju organizuju od grada do aerodroma. Taksisti uzimaju lopatom.