Komentari (191)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne finansiraju Turci ovo zato sto su velikodusni i stalo im je do nase dobrobiti no zato sto treba njima. Trasa ce biti ona koju Turci odrede sve drugo je besmisleno presipanje iz supljeg u prazno.
Realno puce Turima kuki i za Bosnjake i za Srbe a bogami i za Hrvate.
Turci ulažu u razvoj Srbije, što kaže Bookir na ovo
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Nek gradi ko sta hoce, BiH svakako niko nista ne pita, niti se ona za bilo sta pita!
Odlicno, povezimo Sarajevo sa Beogradom pa da nam mogu brze stici tenkovima ako zagusti. Jedini autoputevi koji bi ja podrzao su oni: koji povezuju gradove i regije unutar drzave BiH i oni koji vode na zapad, preko Hrvatske (ali ne za Zagrab), prema Sloveniji
opet predizborne milijarde
Samo zelimo sarajevo - tuzla , za kaj ce nam bre u beograd?
i to preko pristine
Ovo je orava stvar, ovi sto se bune i komentarisu negativno su budale prave..
sad pred izbore ima da se i vanzemaljci ukljuce, sta sve nece nas nalagat
Zamislite samo tu svotu novca i kakve se ozbiljne stvari mogu uraditi. Turci pomazu? Pa neka kupe i Srbiji i Bosni po nekoliko aviona, mozemo mi i letjeti, ne mora sve Turkish Airlines pokriti :) e tiho moja, dokle tako, dokle?!??
*tugo moja :)
Ako se Turcima investira u Srbiji, u koridor XI to je njihovo pravo, ali nemojte uvlačiti BiH tobožnjim povezivanjem sa BGD. BiH je PRIORITET put prema Tuzli. Tursko-Srpski i Sandžački lobi nameću Višegrad.
@Dopeman Pa jel ti misliš da turci poklanjaju te pare za put????Oni to finansiraju a rade njihove firme i naplaćivaće putarinu.Tako da će na kraju debelo biti u plusu.Ista stvar se dogadja u C.Gori gdje rade kinezi.Uostalom,to su sve NATO-putevi i gradiće se dje oni budu htjeli tj. gdje im treba.Najveća je sprdnja što je NATO natjerao Vučića da gradi autoput od Niša preko Kosova do jadrana na albanskoj granici. HAHAHAHA
Srbistan i Bosnistan se povezuju turskim parama. Aferim
A gdje je majka rusija, što ona ne ulaže i ne pomaže?? Sad lijepo uzmite i ljubite stopala turcima kao što ste to od pamtivjeka radili.
Prvo autoput Sarajevo - Tuzla Do tada erdogane mrš kući u tursku ne trebaju nam diktatori
Dodje babo Sultan i zavrsi poso. E jes gospodin, aferim. Ruke mu se pozlatile. Molim Allaha da ga uvede u Dzennet bez polaganja racuna. Amin.
A koji je posao zavrsen? Sta je to do sada uradio?
Nema ništa od izgradnje! Srbi ljuti na sud Bosne i Hercegovine. Histerija i mitomanija lvl up. Hahaahahah
@Brka.Zlotvor To si u pravu za nas. Da smo bolji, sigurno bi, ne samo turci, mnogi dolazili da posluju. Ali mi smo mentalitet kahva i cigara. Jedino sto nas vadi je cinjenica da ne bi smo silovali, klali i ubijali svoje komsije, kao sto ste vi radili. RS je bukvalno nastala na kostima civila. Pobili ste bespotrebno toliko ljudi da se to nicim ne moze opravdati, jer to izlazi iz okvira "ljudskog". A najgore je sto se time ponosite, slavite zlikovce itd itd...
@Brka.Zlotvor glupane iz srbije, sud u Hagu ga oslobodio, sud u Bosni ga oslobodio. Možel srpska glupava tikva skontati da se sudske odluke moraju poštovati? Ebo ti orić i orići materešinu zatucanu. Ono se našlo ići protiv zakona, suda i presuda.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bas Lijepo. Nadam se da ce se naci rjesenje koje svima odgovara i da se svi lijepo slazemo.