Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako i treba. Tako razmislja normalna osoba, treba svakom dati drzavljanstvo ko ulaze.
Pametno ! A mi bi ovdje prodali Arapu sve, zemlju, kuce, stanove, i kožu sopstvenu. Ne brinemo ni o cemu nasem, sve ce nam kupiti stranci. Ti u Arabiju kad odes, ne mozes nista kupiti da podjedujes, ni kucu ni stan, niti mozes dobiti drzavljanstvo.... Jadni narode.
Dakle prodaje sultan drzavljanstva za pare i misli da ce tako srediti ekonomiju koju je sasro ? Odmah mu dati nobelovu nagradu za ekonomiju, onu za mir je vec zaradio tretmanom neistomiljenika.
veliki broj drzava prodaje drzavljanstvo, samo su cifre razlicite. logika je da ako neko ko ima da da 500k usd za to drzavljanstvo najvejrovatnije ih ima na desetine ili stotine mil. u steku ili biznisu. sve to dodje s njim u paketu. a sad hoce li mu to pomoci s domacom valutom, pravo da vam kazem, pojma nemam,
Za pola miliona mozes i u americi dobiti zeleni karton pa drzavljanstvo
E hoces se usreciti
To kipar radi godinama samo za puno vise para jer su u EU.
evo sad ću
Bitno je da je sirijcima dao drzavljanstvo samo tako, samo da bi osigurao glasacko tijelo.
Ovo je priznanje debakla!
Hrvatska je dala državljanstvo više od 35000 Bošnjaka u zadnjih 14g koji imaju i hrvatsko porjeklo i izjašnjavali se do 72g kao Hrvati. A mnogi se nadali da ako dokažu da imaju tursko porjeklo da će dobiti tursko državljanstvo. Pogotovo Bošnjaci u Srbiji bi imali više prednosti kad bi bili i Turski državljani. Jer su Srbija i Turska prijateljske zemlje. A ovi daju državljanstva samo onima koji imaju love.
De mi samo reci jesu li sada oni legitimni da glasaju za Željka Komsica ili nisu?
Ovo je dobra odluka.
Zašto imamo više dnevnih vijesti iz Turske nego BiH (osim države Sarajevo)?
zasto se srbin iz tzv. rs predstavlja kao meho1bosna?
Dosad su Rusi mogli kupiti vile a gazdi prebace novac na konto na grčki Cipar. Sad želi država devize od gazde a njemu da da bezvrijedne lire. Nemože se više prodati ako transakcije ne prolaze kroz centralnu baknu. Iako to ljudima nije država poklonila nego teško zaradili nemogu raspoagati sa svojom imovinom. Dobro smiljeno... Nema šta... Ljukava je to lisica taj njihov predsednik. Radi radi pa ti uzme sve.
Dakle staje se u kraj "gazdama".
To može biti i mali gazda da što bolje proda stančić da bi školovao djecu. Nije to kao kod nas važnija kuća ebo školu
svakako su pogan, bolje ne ići tamo
bosna je obečana zemlja za turske bauštelce.
kasno je sad ocuvati valutu koja je grohnula kao bitcoin u januaru 2018, samo sto se bitcoin vratio jacio nego ikad