Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
podjelite maske koje su dosle humanitarno...a ne da ih prodajete...pi4ka vam materina uhljebska...
ako nemeres uzet masku za marku onda se prijavi za sadake
@yeba.mene.drzava Ocete oped u Hercegovinu virus da donesete.Kebo vas vaucer.Zatvaraj sve ne lezi mi se kuci preko ljeta 40 dana u stanu.Jeste vi normalni.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I ako dobiju građani vaučere kod nas bi to izgledalo da će oni uslov napraviti da se mora iskoristit u nekom hotelu koji drzi stranački uhljup
Ima neum da se preporodi
Nova pljacka u najavi.hahahahaha.
@MORTUS sad kad vas pljackamo ce mo vam najaviti unaprijed da znate da nebi bili iznenadjeni, da se naviknete unaprijed.
Krajem ljeta i ne trebaju. Lijepo ste skontali da podijelite nesto sto niko nece iskoristiti. Alibi odluka. Nesposobna vlast koja nije u stanju na vrijeme reagovati.
Jest meni ovo smišno
čuj krajem ljeta, onda i vakcine kad dođu neka se daju samo već zaraženim ili umrlim hebo vas otac nesposobne
Da! Vaučeri kad krene škola! Jako profesionalno?! Koji genijalac, sa kupljenom diplomom i štelom vam je ovo smoslio?!!!
KRAJEM LJETA???
Samo za uhljebe proberite vaucere da vaze i do Antalije.
Sta mi ovo znaci? Draze bi mi bilo da mi je drzava dala 200 eura na racun da ih potrosim gdje ja zelim. Popi..am im se na vaucere!!!
Za sta ce biti vaucer kad zavrsi ljeto ? Da se moze iskoistiti za jesenje putovanje u Banovice da pokisne glooova
Da nije smijesno bilo bi zalosno
Moj Fadilu dajte da ode u Gradacac da sta jadan pojede.
Krajem 2022, poslije izbora
Ja sam čuo da će Fikretovi respiratori biti podijeljeni po vrtićima da se djeca igraju,jer i nisu ni zašta drugo nego da se neko zahebava sa njima
Dajte ljudima kojima ste zabranili rad obećanu platu za mart, varalice!