Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zar nije najbolji golf II?Nepoderiv je.... :)
Nastavak priprema odradili su i nogometaši Manchester Cityja koji su pobijedili Celtic 2:1. Uz pogotke Benta i Bellamyja istaknimo debi Carlosa Teveza.
Sve se narod više okreće biciklima.J beš auto.Kupi dvojku za 5000 vozi ga godinu dana a onda ga tebi prodaje za 5500.Pa gdje to ima.Još malo biće sretan ko se kutariše takvog auta a da ne moradne platiti za otpad.Imamo lijepi GRAS kupiš kupon i vozaš se gdje god hoćeš.Kokuzluk će biti još više izražen.Za radnike romobil a ĐIP za poslovne ljude iz politike i podzemlja.
Ja ceram starog \"stojadina\". Skratio sam mu auspuh,\"prdi\" niz dzadu i sada je \"mujadin\".
NE MOGU SE U BOSNI NI ĆEVAPI PRODATI VIŠE :)))
kako ste samo sitne duse, presmijesno tema je o autima, al se odma prosiri na sandzaklije, ako ne na njih onda na zenicane ili tuzlake, jer svi mrze sarajevo, ako ne onda se siri na srbe i hrvate i sve tako redom... ljudi puni komplexa, gledaju druge ne bave se svojim poslom i sve tako... btw sto se tice teme inace je opala i prodaja po evropi tj same cijene, a ne da opadne i kod nas...
Sta je ovom narodu? Pravi mali rat izmedju etnickih, zavicajnih i inih skupina, a svi stali u 5 deka...
Ne, sandžaklije nam trebaju samo da koristimo njihova lica za brizanje dupeta, umjesto toalet-papira, jer tako mal0uman narod nema nikakve druge svrhe niti ima šta tražiti u BIH. Zato sandže i treba protjerati nazad u Sandžak, ili ako neće nazad, lijepo prikIati krmka na mjestu.
\"folksvagen\", \"reno\" i \"pežo\" HAHAHAHAAAAAAA
@,.,., Haj ne seri
@Gospon nas*eru ti se se sve sarajlije po sred usta!!!
Vi Sarajlije ste stvarno zadnji odpad.. vama trebaju konjska kola umjesto auta a sandzanklije da vas uce poslu
hej haj bas nas briga vozamo se na taljiga....
hahahahahahahahahaha...... mentaliteta majko moja, tipicna bosanska porodica... Svi se potrpaju u golfaca, po mogucnosti crvenog. Iz njega dimi kao iz lokomotive. ali ide golfac fala bogu.. Onda glava porodice tvrdi; Nema do golfa, nepoderiv je... Fuj Fuj Fuj...
joj levata. pa ima u njemačkoj golfova dvojki za 100 eura da ti pamet stane. kupiš sto komada i prodaješ bošnjacima po 5.000 KM. eto kako ćete se izvući iz recesije. kupiće ga bošnjo za petaka taman ga vozio na njemačkim tablama. uf, ima da gori hrasnica!