Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SRETNU NOVU GODINU, gradjevinskoj mafiji, bankama i deb.limakoji su se odlučili preko noći obogatiti prodajući ljudima, vlagu, smraad, neizolirane stanove, očajne instalacije , prilaze i td uz poruku: MOŽEŠ KOLIKO HOĆEŠ ALI NEĆEŠ DOKLE HOĆEŠ!
Što jedete gov.na kad je jeftin burek! @alden u kom krugu pakla ti živiš ja.dan nebio. Ulice nam se raspadaju, škole vape za sanacijom, divlja gradnja sve je bliža centru jer i klizišta se trude dati bolju ponudu i td...:) a mi pričamo o čemu? O nekim krugovima heheh @isma pa to što si se ti za.eb\'o/la to je tvoj problem, da nemaš možda zlatnu šolju? budimo realni. Ti stanovi će pasti još 50 % a ne 50% ukupno, jer ni dijaspora više nije što je bila, prodajemo ljudima maglu kako bi patili za Sarajevom i Bosnom a mi to iskoristimo da im uzmemo mukom zaradjeni novac ali nisu ni oni više glupi a to što si se ti zeznuo/la pa sad ko dijete tvrdiš pazar tvoj problem, možeš ti govoriti da ga ne bi prodao/la ni za 10 500 al ćeš ga prodati za hiljadu jer ćeš crći od gladi u ovoj zemlji što puca po šavovima zbog pogrešne ekonomije,očajnog tržišta nekretninama i još gore politike.
CIJENA KVADRATA STANA U STROGOM CENTRU SARAJEVA JE 4500KM! CIJENA KVADRATA STANA U STROGOM CENTRU BECA JE 15000KM! NE MOŽE SE POREDITI CIJENA NA MARIJIN DVORU I U ZADNJEM KRUGU BECA!
stanovi bosmala su se prodavali u izgradi i dobro se sjecam da je kvadrat bio 2700 KM... tada smo se takodjer zgrazavali, ko je lud da da tolike pare za kvadrat u nekom neboderu. Neki su dali. Pa su ih onda jedno vrijeme svi sazaljevali, dok je izgradnja stajala, svi rokovi probijeni ... e sad su ti ljudi skontali da zele svoje cekanje naplatiti pa prodaju po 4500 :)) Mozda nekom i prodje...
dok je budala koji placaju ove cijene sto da ne ma dignite i na 7000 km m2
Ovom momčetu od 4500 KM sretan život u ŠEHERU (uz svakodnevna pune crne hronike) a ja za te pare ipak idem do Dubrovnika. Lapad je za te pare bolji.
Za di caprio. Seljacko kopile ti nemozes zivjeti u SEHER Sarajevu svih vremena, jer ti tamo nepripadas. Umri od ljubomore. Ada vidis Teheran ti bi svoj smrdljivi grad u kojeg ulazis jednom godisnje zapalijo. Cijene stanova su ispravne, jer je to u SEHER gradu. Pa ako hoces da zivis u SEHER Sarajevo no problem izvoli. Ja se slazem sa cijenama i imam taj stan od 4500km. nedam ga za 10500km mislim po kvadratu, jer znam da sam SEHER momce. Nelutite se ima za svakog cijena pa i za sirotog coveka.
yebo vam teheran majku, koga interesuje to prljavo selo i leglo terorista?! da mi djaba daju najveci stan na najboljoj lokaciji nebih ga ni pogledo
hahha,slijedece godine je krah svega,cuj oporavak.Pa ovaj turgaja nije zdrav:)).Samo neka upise na google trazilicu krah nekretnina,pa ce vidjeti sta se desava u cijelom okruzenju,posebno hrvatskoj.Fukare dobile stanove u komunizmu,pa odmah postali kapitalisti,pa bi stan u sarajevu prodavali po 2000 eura kvadrat,buauahahaaa. E vidjece slijedece godine,to je godina potpunog sloma i kraha svega i svacega u bosni,stanovi ce biti krajem 2010. po svim analizama maksimalno 1000 km za recimo grbavicu,1200 breka,ciglane.. U slijedecoj i narednim godinama bice sretan onaj koji bude imao za hljeba,zivi bili pa vidjeli. To je sve domino efekat,prvo bosmal,pa heco, oki,pa teleoptic,svi ratni profiteri propadose,dodje sve na svoje,prije ili kasnije,buahahhahahaa
eto vidis kako se nas narod sam peca u mrezu, desetljecima star stan, sa unistenim cijevima i zicama, ocajnom kvadraturom i rasporedom, zoharima, sretan je sto to nesto ne placa 2400 km nego \"simbolicnih\" 1750... na to sve ide renoviranje, pa ludi komsija, pubertetlija na heroinu itd itd, kruzenje po parkingu sanjajuci mjesto za isto... strovalis se 110 000 i tek onda pocne pakao :)
http://www.erepublik.com/en/referrer/Admir+M
Meni je covjek na Grbavici prije mjesec dana cijenu stana spustio jer sam imala kes lovu, a on vec godinu pokusava prodati stan. 62m2 je u pocetku cijenio 150 hiljada, a kad sam rekla da imam kes (od prodatog porodicnog imanja prije par godina) nasli smo se na 110 hiljada!! Ljudi, bjezite od agencija i dogovarajte se u cetiri oka. Za kes cijena se spusta maksimalno!!
poletio svaki sljam da proda 60 godina star stan za basnoslovne pare, ne bi li se preko noci obogatio, uz pricu kako je ovdje olimpijada bila prije 25 godina, pa ko veli na konto toga narednih sto godina ce drzati cijenu. poletile i banke isto tako pa levatu na 150000KM za nesto sto realno vrijedi MOZDA pola cijene uzmu jos 150.000KM kamata na 20 godina. mozete vi drzati cijene kolike hocete, ali mozete usput i pocrkati od gladi, te jesti te trule zidove koje pukasavate prodati za basnoslovne iznose!
OVI KOJI PRODAJU STANOVE SU MALO JE REČI LUDI I SLJEPI KAKO NEVIDE DA IM STANOVE SKORO NIKO NE KUPUJE MJESECIMA A NEĆE JOŠ ZA BOGA PITAJ KAD.SARAJEVO JE JEDNA OBIČNA SELENDERA U KOJOJ JE SVE PRESKUPO TAKO I STANOVI.ŽELIM ONIMA KOJI MULJAJU SA STANOVIMA DA TOTALNO PROPADNU DA NEIMAJU NI ZA HLJEBA.GUZICA IM JE ZINULA ALI NIKO NIJE VIŠE BUDALA PROPAST VAM JE NEMINOVNA NA TRŽIŠTU NEKRETINA SELA SARAJEVO
bilo kako bilo, ko god zeli da kupi stan u sarajevu, taj to cini sa nekom namjerom i vjerovatno ima para, ali bez obzira na to: stanovi u Sarajevu su PRESKUPI u odnosu na druge gradove ovim se naodvezujem na komentar koji je dao \'skupo\'