{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Tri mjeseca 50% popusta za nove korisnike Telemach Duo i Trio paketa

S
Sponzorirani članak
7.3.2013. u 10:00
0
Tri mjeseca 50% popusta za nove korisnike Telemach Duo i Trio paketa
0
Tri mjeseca 50% popusta za nove korisnike Telemach Duo i Trio paketa
Prva tri mjeseca Telemach svim novim korisnicima Duo i Trio paketa poklanja 50% popusta na cijenu paketa kojeg inicijalno izaberu što uključuje i analognu televiziju, kao i dodatne opcije koje korisnici uz pakete inicijalno izaberu.
I to nije sve. Kako bi omogućili korisnicima da se uvjere u značajan tehnološki pomak kojeg donosi Telemach digitalna televizija, a koji je prvenstveno vidljiv u ponudi TV kanala, te znatno većoj kvaliteti slike i zvuka, svi novi korisnici Trio paketa u narednih 6 mjeseci imat će mogućnost besplatnog uživanja u svim HD kanalima iz Telemach ponude.

Duo i Ttri mix predstavljaju idealno složene pakete usluga za domaćinstva, koja predstavljaju najbolji omjer cijene i kvalitete u BiH uz značajne uštede kroz objedinjavanje svih fiksnih telekomunikacionih usluga na jednom računu. Riječ je naravno o paketnim ponudama usluga kablovske/digitalne televizije, interneta, te usluga fiksne telefonije sa cijenom.

Dijelom već osnovne ponude Duoi Trio paketa su atraktivni paketi TV kanala uz ekskluzivne sadržaje kao što su Engleska i Španska liga u HD rezolucij sada dostupne i bez dodate naknade prvih 6 mjeseci za nove TRIO korisnike, kao i flat internet 15/1,2 Mb/s, te wi-fi routeri na besplatno korištenje, usluga fiksnog telefoniranja sa cijenom 0 KM/min za sve odlazne pozive prema svim fiksnim mrežama u BiH.

Svi ponuđeni paketi imaju mogućnost nadgradnje pojedinačnih usluga po želji pretplatnika, više TV kanala, veće brzine interneta (do 100 Mbps, najbrže u BiH), te dodatne opcije vezane za uslugu fiksne telefonije (0 KM prema svim fiksnim mrežama u Hrvatskoj i Sloveniji).

Svi pretplatnici besplatno mogu uživati i u D3 GO usluzi televizije na mobilnim uređajima i računarima.

Kao dodatnu opciju od 1. marta Telemach je predstavio i novu uslugu 320 GB, koja korisnicima omogućava snimanje preko 200 sati programa u standardnoj rezoluciji putem elektronskog programskog vodiča (EPG) programa , kao i pauziranje živih kanala.

Akcija 50% na izabrane pakete traje od 8. marta do 8. maja 2013. godine.

Sve dodatne informacije možete dobiti putem korisničkog centra, na broj 1430.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: