{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Tri mjeseca 50% popusta za nove korisnike Telemach Duo i Trio paketa

S
7.3.2013. u 10:00
0
Tri mjeseca 50% popusta za nove korisnike Telemach Duo i Trio paketa
0
Tri mjeseca 50% popusta za nove korisnike Telemach Duo i Trio paketa
Prva tri mjeseca Telemach svim novim korisnicima Duo i Trio paketa poklanja 50% popusta na cijenu paketa kojeg inicijalno izaberu što uključuje i analognu televiziju, kao i dodatne opcije koje korisnici uz pakete inicijalno izaberu.
I to nije sve. Kako bi omogućili korisnicima da se uvjere u značajan tehnološki pomak kojeg donosi Telemach digitalna televizija, a koji je prvenstveno vidljiv u ponudi TV kanala, te znatno većoj kvaliteti slike i zvuka, svi novi korisnici Trio paketa u narednih 6 mjeseci imat će mogućnost besplatnog uživanja u svim HD kanalima iz Telemach ponude.

Duo i Ttri mix predstavljaju idealno složene pakete usluga za domaćinstva, koja predstavljaju najbolji omjer cijene i kvalitete u BiH uz značajne uštede kroz objedinjavanje svih fiksnih telekomunikacionih usluga na jednom računu. Riječ je naravno o paketnim ponudama usluga kablovske/digitalne televizije, interneta, te usluga fiksne telefonije sa cijenom.

Dijelom već osnovne ponude Duoi Trio paketa su atraktivni paketi TV kanala uz ekskluzivne sadržaje kao što su Engleska i Španska liga u HD rezolucij sada dostupne i bez dodate naknade prvih 6 mjeseci za nove TRIO korisnike, kao i flat internet 15/1,2 Mb/s, te wi-fi routeri na besplatno korištenje, usluga fiksnog telefoniranja sa cijenom 0 KM/min za sve odlazne pozive prema svim fiksnim mrežama u BiH.

Svi ponuđeni paketi imaju mogućnost nadgradnje pojedinačnih usluga po želji pretplatnika, više TV kanala, veće brzine interneta (do 100 Mbps, najbrže u BiH), te dodatne opcije vezane za uslugu fiksne telefonije (0 KM prema svim fiksnim mrežama u Hrvatskoj i Sloveniji).

Svi pretplatnici besplatno mogu uživati i u D3 GO usluzi televizije na mobilnim uređajima i računarima.

Kao dodatnu opciju od 1. marta Telemach je predstavio i novu uslugu 320 GB, koja korisnicima omogućava snimanje preko 200 sati programa u standardnoj rezoluciji putem elektronskog programskog vodiča (EPG) programa , kao i pauziranje živih kanala.

Akcija 50% na izabrane pakete traje od 8. marta do 8. maja 2013. godine.

Sve dodatne informacije možete dobiti putem korisničkog centra, na broj 1430.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Plašite li se da će se poskupljenje goriva odraziti na poskupljenje namirnica?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: