|

Najbolji pokloni za blagdane iz Telemacha

Najbolji pokloni za blagdane iz Telemacha
0
Klix.ba
19.12.2012. u 10:30
0
komentara
0

dijeljenja
Najbolji pokloni za blagdane iz Telemacha
Kompanija Telemach, koja tokom cijele godine pruža vrhunske usluge u oblasti telekomunikacija građanima Sarajeva, Mostara i Zenice, za svoje korisnike pripremila je posebnu blagdansku ponudu, koja traje do 26. januara 2013. godine.
Svim novim korisnicima TRIO paketa, Telemach tokom blagdana poklanja 30 dana poziva prema svim fiksnim mrežama u Hrvatskoj i Sloveniji po cijeni 0 KM/min.

Podsjećamo, TRIO paket podrazumijeva TV, internet i uslugu fiksne telefonije i to 70 kanala iz osnovne analogne ponude, 70 digitalnih kanala iz analogne ponude (D3 start paket), D3 GO, pristup internetu brzine 10/1 Mb/s, web hosting paket, te WIFi router besplatno na korištenje, kao i usluge fiksne telefonije sa razgovorima za 0 KM/min prema svim fiksnim mrežama u BiH. Priključna taksa za TRIO paket iznosi 0 KM.

Telemach i tokom blagdana misli na svoje korisnike, te ih u blagdanskom ozračju želi razveseliti najboljim poklonom – dugim razgovorima sa najmilijima po cijeni 0 KM/min kako u Bosni i Hercegovini, tako i prema Hrvatskoj i Sloveniji.

Sve dodatne informacije možete dobiti putem korisničkog centra na broj 1430.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.