{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Najbolji pokloni za blagdane iz Telemacha

19.12.2012. u 10:30
0
0
Najbolji pokloni za blagdane iz Telemacha
0
Najbolji pokloni za blagdane iz Telemacha
Kompanija Telemach, koja tokom cijele godine pruža vrhunske usluge u oblasti telekomunikacija građanima Sarajeva, Mostara i Zenice, za svoje korisnike pripremila je posebnu blagdansku ponudu, koja traje do 26. januara 2013. godine.
Svim novim korisnicima TRIO paketa, Telemach tokom blagdana poklanja 30 dana poziva prema svim fiksnim mrežama u Hrvatskoj i Sloveniji po cijeni 0 KM/min.

Podsjećamo, TRIO paket podrazumijeva TV, internet i uslugu fiksne telefonije i to 70 kanala iz osnovne analogne ponude, 70 digitalnih kanala iz analogne ponude (D3 start paket), D3 GO, pristup internetu brzine 10/1 Mb/s, web hosting paket, te WIFi router besplatno na korištenje, kao i usluge fiksne telefonije sa razgovorima za 0 KM/min prema svim fiksnim mrežama u BiH. Priključna taksa za TRIO paket iznosi 0 KM.

Telemach i tokom blagdana misli na svoje korisnike, te ih u blagdanskom ozračju želi razveseliti najboljim poklonom – dugim razgovorima sa najmilijima po cijeni 0 KM/min kako u Bosni i Hercegovini, tako i prema Hrvatskoj i Sloveniji.

Sve dodatne informacije možete dobiti putem korisničkog centra na broj 1430.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: