{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Od aprila Telemach prisutan na novim tržištima

12.3.2013. u 12:03
0
6
Od aprila Telemach prisutan na novim tržištima
0
Od aprila Telemach prisutan na novim tržištima
Uspješno realiziranim udruženjem kompanije Telemach sa kompanijom ART-NET u aprilu ove godine dodatno se ojačava struktura kompanije Telemach i još jednom potvrđuje razvojna orijentacija na tržištu Bosne i Hercegovine.
Kompanija Telemach je nastala udruženjem kablovskih operatora na području BiH - BH Cabelnet, GlobalNet i Elob iz Sarajeva, Monet iz Mostara, te Telekabel iz Zenice.

Kompanija je u vlasništvu britanskog investicionog fonda Mid Europa Partners, koji je vlasnik brojnih telekomunikacionih kompanija širom Evrope. U Bosni i Hercegovini Telemach je poznat po jedinstvenim inovativnim ponudama koje omogućavaju nove, unaprijeđene servise bazirane na savremenim tehnologijama.

Kompanija Telemach će u narednom periodu svim pretplatnicima pružatelja telekomunikacijskih usluga ART-NET unaprijediti postojeću ponudu. Udruženje podrazumijeva i dodatna infrastrukturna ulaganja, što će u konačnici, kroz nekoliko mjeseci rezultirati kvalitetnijom ponudom po pristupačnim cijenama. Od 1. aprila usluge Telemacha biti će postupno dostupne na područjima Kiseljaka, Viteza, Travnika i Busovače, dok će dostupnost usluga Telemacha u ostalim gradovima biti moguća nakon planiranih investicija u mrežu, u drugoj fazi.

"Dolazak kompanije Telemach za pretplatnike i krajnje korisnike predstavlja napredak u smislu mogućnosti korištenja unaprijeđenih, ali i potpuno novih telekomunikacijskih usluga. U ovom trenutku, možemo izdvojiti promjenu programske šeme sa dosadašnjih 50 na 67 kanala u analognoj ponudi i preko 170 kanala u digitalnoj ponudi, te usluge fiksne telefonije i najbržeg interneta u BiH. Kanali poput Sport Kluba HD, Fight Channela, Fox Lifea, Comedy Central kanala, HBO-a će biti pravo osvježenje za pretplatnike", istakao je Adis Bajrami, direktor ART-NET -a.

"Zadovoljstvo nam je što ćemo u budućem periodu biti prisutni i na ovom za Telemach vrlo interesantnom području. Uvjereni smo da ćemo vrlo brzo i na ovom tržištu postati lider u pružanju kvalitetnih i povoljnih telekomunikacijskih usluga, uz stalnu brigu za potrebe korisnika, kako na tržištu rezidencijalnih korisnika, tako i u sve jačem poslovnom segmentu kroz brand Telemachsolutions. Naše nove rezidencijalne pretplatnike sigurno će obradovati bogata ponuda, prije svega Duo i Trio paketi u trenutnoj proljetnoj akciji, koji obuhvataju usluge kablovske/digitalne televizije, interneta i usluge fiksne telefonije, te omogućavaju značajne uštede uz plaćanje usluga putem samo jednog računa", rekao je direktor Telemacha Željko Batistić.

Telemach donosi vrhunske usluge kablovske i digitalne televizije sa velikim brojem kanala, usluge najpovoljnije telefonije (flat opcije poziva po cijeni 0 KM/min ka fiksnim mrežama u BiH, te prema Hrvatskoj i Sloveniji, besplatne minute i brojne druge pogodnosti), te najbrži internet kroz idealno upakirane Mix pakete - pakete uštede za uživanje po najpovoljnijoj cijeni.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: