Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja se nadam da ce unaprijediti opremu pa ce moci doci do Bašćaršije pošto 90 % čaršije ne mogu pokriti signalom,toliko o njihovom širenju. Kakvo je to širenje kad ne mogu srce glavnog grada da pokriju signalom. Bruka i sramota!
kad ce telemach doci u muslimanski dio mostara? zivim u fejicevoj i moram gledati onaj velnet smjesni.
Kolko ja znam pozivi su 0/min, naplacuje se samo uspostava poziva 3kf
HA,HA POKUSAJTE SAMO NEKU RELKAMACIJU DA TRAZITE OD NJIH;== VRLO LOS SERVIS I ODNOS SA KUPCIMA KRATKO RECENO DNO.SAMO DOBRA REKLAMA I NAVLAKUSA ZA NAROD ....KAO NAJBOLJI NAJJFTINIJI CISTA LAZ....DA FUNCIONISE ZASTITA POTROSACA MISLIM DA NEBI NI POSTOJALI
pa kol'ko bi ti....ako moze sve besplatno bilo bi najbolje
JEST BESPLATAN DO 100 MINUTA FLAT MJESEČNO. ONDA UDRI BRATE... STOKA MONOPOLISTIČKA