Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo što treba da radite je da radite tehnički kako treba. Koliko auta nije prošlo tehnički - vrlo malo.
Kako Vas nije vise stid, ovaj trend otimanja postaje sve veci. Cijena registracije je porasla u odnosu na proslu godinu za 80,00KM, bar sto se tice moga automobila. Pored svih poreza i akciza nedavno su uvedene i dodatne na naftne derivate i kafu, fol za pravljenje auto puta kako da ne . Niti jedan poslodavac nije kontrolisan na krsenje prava radnika onako kako treba, cak sto vise ako netko misli dati prijavu nemoze to vise uraditi anonimno sto je apsurd. Da li su slucajno kome pali penali na pamet vezano za kasnjenje izgradnje dionica autoputa ili cak penali za greske. Ako kisa pada u malo vecem intezitetu onda se saobracaj na autoputu iz pravca Visoko kod naselja Svrake suzava u jednu traku jer je neki arhitekta imao toleranciju jedne cigle pa je autoput ukoso na tome mjestu, a lokva koja se stvara je ko manji ribnjak. Zasto taj arhitekta ne plati penal za pogresno uradjen posao ?
Kakav kriminalac! Treba ga naci pa mu se dobro na.....! klosari uopste nista ne rade, uveli su i to da se tehnicki mora ponovo raditi kod prenosa vlasnistva na vozili, znaci dva dana nakon registracije vozila ako kupite auto i hocete da ga prevedete OPET MORATE NA TEHNICKI ( koji fol vazi godinu dana)!!!??? Sve ko lopov do lopova!!!
U evropskim zemljama mi placamo po dvaes eura za tehnicki ,godisnje s obzirom na standard u bosni dovoljnoje deset maraka .
Koliko god da ostane puno je!!! Meni je ljetos tehnički trajao 30 sekundi. Nije mi gledao ovjes, svjetla,...Nakon desetak dana, kad sam mijenjao ulje majstor mi onako slučajno pogleda točkove, a oni se klimaju... Krajnice skroz propale...Nije mogao vjerovati da sam prošao tehnički pregled...Ne vozim ja auto na tehnički da bih dobio prolaz, već da bi svi bili sigurni... Nikad niko ne uzme bržu lovu od tehničkog pregleda... I kad te pravo pregledaju, to je puno...
Treba uvesti konkurenciju i vidjet ćete da će cijena pasti na 30 km. Limitirati gornju cijenu na 50 km.
vrijeme došlo da uzima koliko ko hoće a sve lopov do lopva samo otimaju
za ljeka vam pare trebale lopvi kakovas nije stiit
uh sto me nervira kad se pozivaju na cijene u regionu..kad god nesto treba poskupit vade se da su kod nas najnize cijene u regionu, a ne kazu isto to da su nam najnize place u regionu..sramota.
http://www.osvetise.com/osvete/03/samirvsazra/?id=zeaju5jhgs3spw3qjx0gd8ufrqa6en
Majku vam lopovsku
Koja pozitivna nula,prvo i ono što rade nerade kvalitetno,javašluk bez granica.Posla imaju praktično stalno i još bi da povećaju cijene.Što jedan reče,oni bi podigli i na 100 KM da mogu.Hoće banda da se obogati preko noći,je da ako ima i malo države da ih u tome spriječi.Uloži gospoda 150000 KM i hoće da za godinu isplati investiciju.Ma mu li vam kapitalističku.
Da se vi pitate, naplaćivali bi 100KM! NIKAD VAM DOSTA! I ovo: Ostaje Vam \"samo\" 35KM zas nekih 20min posla. Pa kako Vas nije samo stid