Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li nešto za mog Bakira?
Misliš potrebno je vama u RŠumskoj, nama nije toliko potrebno. Ako hocete toliki kredit, onda ukinite RŠumsku
Allagu dragi, Isuse i Marijo kako me ovo iznervira. Vadite iz dzepova pare sto ste pokrali i bice duplo vise para. Ajde ljudi svih nacionalnosti i vjera uzdignite se protiv ove bagre, prije nego nas uniste sviju redom. Nece nas korona shebati nego ovi politicari. Pu stoko pokvarena!!!
@LijevaRukaDesniDzep Legendo, popizdio si skroz, a takvi nam trebaju da dignu revoluciju. Organizuj raju ovdje na kliksu, evo ja cu prvi sa sikirom doci da te podrzim zivotom ti se kunem.
Vi ste gori od sve jednog virusa!?
hajde ovi iz entiteta RS kod Kralja Vučka eno dijeli po 100 eura svakom u Srbiji...
BiH se održavala samo da ne bankrotira, kad sve ovo prođe, bankrot je neizvjestan. Ako već nije. Sad su isplatiti plate i penzije, navući će za aprilsku, a onda majska je kritična - vjv gotova, polovična. Dzaba krediti i pomoći ode to sve na plate budžetlijama, penzionerima.... Bez privatnog sektora nema ni države
kako nas sada broje sad valja popis stanovnistva kad treba uzet pare i onda sve na ledza narodu.pozz
Izgleda da ce nas prezaduziti. Valja nam grcati u dugovima dok ne izdahnemo.
Predsjedavajući Vjeća ministara Zoran Tegeltija moljaka i traži pomoć sa državu u kojoj tzv. političari koriste auto park koji je među najskupljim u Europi. Milione i milione maraka su potrošili na skupa vozila, sve su pokrali i sada vide priliku da dobiju novac od EU i USA pa da ponovo krenu u pljačku.
S obzirom na sjebanost naše ekonomije bez ulaganja u visini od 12 do 13% iznosa BDP nema ništa. Za informaciju predsjadavajućem VM, Austrija i Hrvatska su doniele VEĆ OPERATIVNE PAKETE mjera za pomoć ekonomiji u visini 10% BDP.
Ovim nasim politicarima cijeli zivot potrebna neka pomoc.
Samo vratite opljačkano i biće i više nego dovoljno da sve procvjeta.
Tek smo usred krize,polahko!
Pa ako Srbija osigurava 5,2 milijarde eura sta je problem sto on trazi 600 miliona
Tako je Zorane, spašavaj nas kad Bakir neće!! ( ostavi 10 miliona za moga Bakira nije mu lako )
Da vam daju 100 milijardi vi bi jos trazili i govorili da ste u krizi. A trezori i racuni puni kesha. Fuuj bagro. Odgovaracete na onom svjetu ako ste vec iznad zakona na ovom...
Da Vam nije malo,politickim strankama
Evo od mene 2,5 milijarde SAMO SE VIŠE SVI SPAKUJTE I IDITE !!!!!