Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haha \"DONJEO\"... bravo SA-X novinari. Ovu krizu nikako ne kontam, ali mirišem na marifetluke galaktičkih razmjera i to od strane zemaljske policije
@Samra: Ti si nam pravo upućena u islamsko bankarstvo vidim. De ne pričaj nebuloze molim te. Bože sačuvaj...
U Islamskom bankarstvu nema kamata ali zato kad obracunaju troskove izdavanja kredita dodje na isto....Ne bi oni radili da ne profitiraju od toga...Samo ne znam kako misle zamazati oci pred Bogom ako nama mazu oci da nema kamata.
Predlažem uvođenje islamskog bankarstva u BiH.
Ne lupajte kakve kamate, kakvi bakraci. U pitanju je iskljucivo bestidno i beskrupulozno spekulisanje nekim ciframa novca, koji je negdje u nekom fiktivnom obliku tu, ali ga niko nije vidio. Dakle krediti i zajmovi koji su davani bez ikakvih kontrola i garancija da ce se isti moci otplatiti. Sve to se u Americi (gdje drugo) otelo kontroli i uzelo maha. Sada ispastaju, ali i ostatak svijeta po sistemu spojenih posuda... Nema kamata veze s ovim...
evropa i kad propadne u njoj neće bit siortinje ko sad u arapskom svijetu. pa ti sam zaključke izvedi.
Sa-x citam vec dugi niz godina, ali ... stvarnooo: \"nije donjeo nikakve konkretne\"..vidi li iko grešku??
Ko im je kriv kad se koriste kamatom, sto ni jedna banka u Arapskom svijetu nikad nije bankrotirala? Zato jer ne jede hljeb sirotinje.
Šerijat !!! Jedini zakon koji čovjeku donosi napredak i prosperitet u svakom pogledu !
Pa sta predlazes Kemo?
jebo kapitalizam!!!