Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuzla najvise destinacija ima, a sve zato sto su bili pametni kad je trebalo. Svaka cast. Jos samo fali da malo sluzbenike podstaknu da vise pokazuju profesionalnost, a malo manje bosanski mentalitet. :)
Još uvijek su skupi letovi, ali kad zažive, jeftine avio kompanije će učiniti više za emancipaciju ovog naroda nego svi OSCE-ovi i pizde materine.
Novi izgled i novo ime za aerodrom Banjaluka - Koncept http://bit.ly/aerodrom-banjaluka-koncept
Mora da imaju malu rafineriju na crno i pokoji boing 737 max8 na rentanju.Jedino ako im flota ima pokoju cesnu sa propelercima iz ranih '70 bas zanimljivo
europska metropola u hrvatskoj hahaha
skuplja zicara u sarajevu.
Paris , Barcelona , Rim ????
ti da imas para za iatih , ne bi ovdje piskaro.
kupio sam sebi 1L kerozina, jos samo avion da nabavim!
Mi bosanci smo naviki na merhamet i donacije :). Ima li sta dzaba ovdje?
jes istina, ima dolaze cetri nizkobudjetna avijona iz Turbeta kraj Travnika. Radi se o Boeingu 747 a vozi Mujo Spahic a kondukter mu shura Refik koi zivi ususjednom selu ispod Vlasica.
a tvoja majka daje specijalan popust putnicima za grupnjak 3+
bolje beskucnik u inostranstvu nego posao u BiH
U čije li će krompiriste da sleti?? P.S.: Ne dao Bog
Sarajevski aerodrom ovog ljeta: Beograd, Zagreb, Ljubljana, Berlin, Minhen, Keln, Štutgart, Oslo, Geteburg, Kopenhagen, Štokholm, Atina, Budimpešta, Beč, Zurich, Istanbul, Dubai, Doha, Sharjah, Amman, Rijad, Monastir. Ukupno 22 aviolinija s tim da nije nemoguće da se uvede još par do tada. Za naše uslove i potrebe ovo je odličan broj.
ko god aplauzira pri slijetanju, odmah mu trajno zabraniti pristup avionu zbog brukanja drzave. Seljacine
aplaudira
samo da se izvuče sve što valja iz ove vukoprcine
prate statistiku iseljavanja stanovništva i ništa drugo....sa butmira nema jeftinih letova...valja putnike opaliti po ušima da bi se napucale nerealne plate aerodromskih sluzbenika
@c.vila 1 najskuplje karte u Evropi su na relaciji u i iz Sarajeva.
SJJ je aerodrom gdje se placaju duple takse. Aerodromske takse koje idu za usluge koje pruza SJJ i plus federalne takse koje se placaju po odlazecem putniku. Te federalne takse se naplacuju samo na SJJ, a komplet novac ide za razvoj tuzlanskog i mostarskog. Neka tako i bude i tako i treba. Nemoj samo da pljujete protiv istog, jer uzimate novac i pljujete